Hva har julens budskap med Fruktnøtt å gjøre?

PODKAST: Hva skal man si når man får noe man virkelig ikke vil ha i kalenderen eller under treet? Som for eksempel ett kilo Fruktnøtt. I årets nest siste episode av Aftenbla-bla tar vi opp Fruktnøtt, Sylvi Listhaug og noen kommunale budsjetter.

 • Aftenbladet
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

I ukens episode av Aftenbla-bla snakker vi om Sylvi Listhaug, vår nye olje- og energiminister. Kommentator Hilde Øvrebekk er ikke så sikker på om Listhaug er den toppene i oljebransjen ønsket seg.

– Dette er en bransje som har jobbet hardt for å gønnvaske seg. Nå får de en minister som er veldig på lag med oljen, og det er ikke nødvendigvis det sjefene i oljebransjen ønsker seg, sier hun.

Vi diskuterer også politikken i Sandnes og Stavanger. Hvem har fått mest gjennom i budsjettene? Hvor mye har de nye kostene i Stavanger flyttet på, og hvilke kampsaker har de fått gjennomslag for? Hva sier velgerne til FNB nå som kompromissene regjerer i bomringen? Kommentator Harald Birkevold leder gjennomgangen.

Leif Tore Lindø har fått et helt kilo Fruktnøtt av en kollega, noe som han takler svært dårlig, til Jan Zahls store forlystelse.

Ukens bonus er et nytt forsøk på å formulere julens budskap på veldig kort tid. Ikke alle kommer like godt ut av det.

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes, på Spotify eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:

Aftenbla-bla

 1. Støtter de opprøret i bredde­idretten?

 2. – Det er for enkelt å si at det bare handler om kvinnen, for inni henne vokser et lite menneske

 3. – Vaksinepass? Ja, hvorfor ikke?

 4. – Ja takk, stikk meg!

 5. – Ungene har 12 uker ferie, du har 5 uker. Har ungene for mye, eller har du for lite ferie?

 6. – Janne Stigen Drangsholt er det perfekte mennesket

 1. Aftenbla-bla
 2. Sylvi Listhaug
 3. Stavanger
 4. Podkast