Hvide jul

DRØSET: Nå går snekanonene for follt i haven til von Winckelhumpen sine.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Det så e litt trist, e atte der e så mildt, atte selv om de har snekanoner, så klare de ikke å lave sne. Nedbøren fra kanonene komme ned så regn.

Men de får jaffal vand godt i haven.

De e helt besadde på hvide jul, borte hos von Winckelhumpen sine. Før i tiden, før der kom snekanoner i havene her oppe på Egenes, da reiste von Winckelhumpen sine til Sydafriken for å feire hvide jul. Men såvidt je har forstått, så går visst ikke det lige greit å gjør lenger. Å det e jo synd. Kanskje det har med de klimaforandringene å gjørr?

Hjemme hos osser e vi ikke lige opptadde av atte der må ver hvide jul. Vi e jo vande med atte der ikke komme en fille med sne ligevel. Forrige gang vi sadd ud juleneger i haven, kom bare pibb-pibbene i nabolaget å kikkte domt på oss. Akkesom det e vi så e dompappene. Så det blir’ke et eneste juleneg i år. Det sie je bare. De får greie seg selv.

Hos von Winckelhumpen sine har de sadd opp et sånnett glorete plastikktre udi haven. Det snorre rondt å rondt å har blinkenes lys i all slags farver.

Plastikktreet bruge så masse strøm, atte von Winckelhumpen ikke kan lade opp teslen-bilen sin samtidig, så an har fått polakken dis - så forresten ikke e forriktige polakk, for det atte an komme fra borte i Baltikom - til å koble laderen til teslen-bilen til et dieselaggregat, for ellers får an jo rekkeviddeangst, å da slår an seg bare på flasken, å det e jo veldig trist å leit, hvisomatte det ska ble en av de julene hos von Winckelhumpen sine.

Hjemme hos osser lige vi å ha litt lys i oppkjørselen og, men der må ikke ver farve på det, for det e litt knalskt. Vi vil jo ikke atte folk ska tro vi e nyrige, heller.

Å, je kjenne det atte je bler helt altererte bare på tanken.

Nå må je bent frem sedde meg ned å ha en liden jinn foran peisbålet.

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Je bler helt altererte

  2. Bjerk e ikke brensel!

  3. Den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag

  4. Ja til ulighed!

  5. Gasser i drivhuset

  6. Hosk å bruge monnbind

  1. Drøset arild i.