Skyskraber

DRØSET: Nå sie de det atte de kommonistene så har tatt over byen våres ska bygge en sånnen skyskraber mellom Kleven å Kannik, der så Misjonskirken holde til.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Je tenke nå det je, atte så lenge de ikke bler så høye atte de kan se ned i havene til osser på Egenes, så e det det samme for meg. Men hva med den katolske kirken? Ska ikke den og få seg en skyskraber, da? De kan jo ikke gi Misjonskirken en skyskraber uten atte katolikkene, så e rett i nabolaget får lov til det samme.

Egentlig e det jo sånn, atte når de begynne med dette, så må jo alle kirkene få seg en skyskraber. Domkirken, for eksempel kan jo få seg en skyskraber der så de lave murene står, rett ved siden av. Mens Petrikirken kan ha en skyskraber mellom seg å Arkaden, eller der så Aftenbladet har noe vann så mågene gjør fra seg i.

Å det e dette von Winckelhumpen e så uenige i. De har visst diskotert dette hjemme hos von Winckelhumpen sine, å komt til atte vi må ta vare på fuglene så e en del av faunaen å floraen i byen våres, å det må vi vel forsåvidt. Selv har je tenkt det, atte de mågene så gjør i fra seg i det vannet udfor Aftenbladet, de kan jo finne seg et aent vann å gjør fra seg i. Bredevannet for eksempel, så e rett bortfor, å helledossen, sie nå je, de kan jo fly å all slags, så de greie nok å holde seg til de e der.

Det så e poenget til von Winckelhumpen e atte der e så masse fugle-efterladenskaber i Bredevannet allerede, atte det ikke tåle mere, før hele Bredevannet e en eneste store gjødselhaug.

Hva gir du meg?

Når von Winckelhumpen e ude å spasere rondt Stokkenvannet, det lille, med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren, så har an alltid med seg en liden skoffe å en feiekost, sånn atte an kan feie opp det så Frederic gjør. De e veldig opptadde av klimaet hos von Winckelhumpen sine, så de tror ikke på plastikkposer.

Hvisomatte disse miljøforkjemperene konne feie opp det så mågene legge igjen og, så ville det jo ikke ver noe problem atte Petrikirken fikk seg en skyskraber, sånn Misjonskirken ska få.

Nei, vet du hva. Der e alltid noen så ska lave problemer.

Je bler helt altererte bare av å tenke på det.

Nå må je bent frem ha meg en liden jinn.

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Je bler helt altererte

  2. Bjerk e ikke brensel!

  3. Den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag

  4. Ja til ulighed!

  5. Gasser i drivhuset

  6. Hosk å bruge monnbind

  1. Drøset arild i.