Nye regjering

DRØSET: Kjere fru Solberg

Publisert: Publisert:

 • arild i.
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Vi her oppe på Egenes har stemt på Høire bestandig. Derfor syns je atte du ska låne øre til osser, når vi nå e litt misfornøyde med den nye regjeringen din. Ikke bare har du med deg Anders Langes Parti denne gangen, nei der e venstrefolk å noen fra Kristent Folkeparti og.

Nå e det jo sånn, atte vi forstår atte du vil ha en brede bag å sidde på, sånn rent politisk allså, men e det nødvendig å ha med så mange fra Randeberg for det? Je tror bent frem atte Randeberg må ver en av de kommonene så har mest folk i hele regjeringen, å det e jo litt løye, siden de der ude aldri har udmerkt seg på noe vis.

Ja, de e kanskje kvikke med potetene om våren, å hva skolle vi gjort uden persillen dis? Skolle vi hatt dill på potetene, kanskje? Nei, det hadde jo ikke tatt seg ud.

Men der e noe så hete «skomager ble ved din hest», eller noe sånn. Å det har vi snakkt med von Winckelhumpen sine om, for det atte de syns og atte der e litt mange derudefra så e med i styre å stell nå. Kanskje det e litt for masse.

Hva om for eksempel atte der ikke bler tidligpoteter på Kongen i år, for det atte de så skolle tatt inn potetene sidde i statsråd i steden for? Det e sikkert kjekt for Kongen å treffe de, men an har vel ikke lyst til å gå solten til sengs han heller?

Nei, noen må ver igjen ude på Randeberg å sørge for atte vi andre får noe å spise.

Je har hørt det atte der e så mange ministrer fra Randeberg nå, atte de har vært nødde til å ansedde polakker på bondegårdene. Det så skjer da, e atte der bler så store efterspørsel efter polakker, atte vi så trenge ansadde i husene våres må bla opp i dyre dommer.

Je bler helt altererte bare av å tenke på det.

Å se på von Winckelhumpen sine. Polakken dis e ikke forriktige polakk en gang, for det atte de har vert nødde til å ta til takke med en så komme fra borti Baltikom.

Je ber deg innstendig fru Solberg, ikke tøm Randeberg for innfødde.
Vi trenge de vi har til å gi oss poteter med persille på.

Je må bent frem sedde meg ned med en liden jinn her nå. Hvis je bare konne fonne en polakk til å tenne i peisen for meg.

Publisert:

Drøset arild i.

 1. Hvaffor kan ikke folk ha hus hjemme?

 2. Formuesskatten tar knekken på oss

 3. Bossene må ikke få lov til å bruge kollektivfeltet

 4. Du må ikke bli sten, for det om du tar deg en pinne

 5. Å arbeide i kommunen - e det noen konst?

 6. De har vert efter oss helt siden seilskudetiden

 1. Drøset arild i.
 2. Vann og avløp
 3. Trening
 4. Humor