– Jeg hadde satt pengene på at Frp blir værende i regjering

IS-kvinnen, Frp-reaksjonene, regjeringen, det britiske kongehuset, tatoveringer og smaken av kamel er blant temaene i ukens Aftenbla-bla.

Publisert: Publisert:
  • Leif Tore Lindø
    Journalist

– Jeg hadde satt pengene mine på at Frp blir værende i regjeringen, selv om reaksjonene på å hente inn IS-kvinnen har vært voldsomme, mener kommentator Harald Birkevold.

– Jeg tror ikke Frp blir værende til neste valg, mener kommentator Hilde Øvrebekk, som tror det blir for mange kameler å svelge.

Både Birkevold og Øvrebekk har for øvrig spist kamel på ordentlig. De røper hvordan det føles å svelge det mye omtalte dyret, og hvordan det smakte.

Vi diskuterer også det britiske og det norske kongehuset. Nå medlemmer prøver å melde seg ut, er det da på tide å avvikle hele ordningen? Og kan man virkelig bare melde seg utav kongehuset når man er født inn i det?

Siste tema er tatoveringer. Harald Birkevold sto sist uke fram som nytatovert og kalles nå bare «Blåklokkemannen». Er det andre som har tatoveringer, synlige eller godt skjulte. Og hvilket medlem av kongehuset ville panelet tatovert et bilde av, og hvor på kroppen skulle det i så fall sitte?

Aftenbla-bla kan du lytte til og abonnere på i Itunes eller på Spotify. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:

Aftenbla-bla

  1. Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen om å lage film utenfor Oslo, et stykke fra de store selskapene

  2. Hva har Michael Jackson med Lærdal-familien å gjøre?

  3. Har vi egentlig helt unyttige jobber?

  4. Var det riktig eller galt å demonstrere under koronaen?

  5. – Kanskje det er statsministeren som tjener for lite?

  6. Vi er på vårt mest ulykkelige mellom 40 og 50

  1. Aftenbla-bla