FNB

DRØSET: Det va en mørke kveld. Vinden fikk det gylne høstløvet til å styrte mod bakken.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Von Winckelhumpen va ude å gikk rondt Stokkenvannet, det lille, med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren, for det atte an skolle ud å tisse. Ja, Frederic, allså.

På veien hjem kom von Winckelhumpen innom i døren, å da sa an det atte nå va an bent frem så trette å leie av disse tiggerene så sidde på rompen å gjør seg til for å få andre sine penger, atte an ble helt altererte bare av å tenke på det.

Å je e jo helt enige. Det går jo ikke an å oppføre seg på den måden.

Hvor e det blitt av løsgjengerloven, nå så vi trenge an?

Derfor kom vi på det, efter atte von Winckelhumpen hadde fått i seg en liden portvin for å få varmen tilbage i kroppen, atte vi konne starte en folkeaksjon mod tigging. Von Winckelhumpen va kanskje nede i den andre portvinen, å den gjør jo så godt for han så har pådratt seg podagren, når an kom opp med navnet på folkeaksjonen.

Nemlig: Folkeaksjonen Nei til Mer Bomme Penger.

Hva gir du meg?

Je kan ikke forstå, atte der ikke e noen så har komt på det før. Je tror faktisk det atte hvisomatte vi bare får med osser mange nok andre, så kan FNB ble til et politisk parti med tiden.

Vi har allerede tatt kontakt med et trokkeri så ska lave knallrøde klebemerker med påskriften «Nok e nok», så von Winckelhumpen syns e et riktig så fengendes slagord, selv om je ikke skjønne innholdet helt.

Je for min del har jo ikke gått i protestmarsj, siden disse foballmennene ville bogge ud stadioen på Egenes. Den gangen trev je sølvkandelaberen på spisestuebordet å gikk rett ud i fakkeltoget, å ga beskjed.

Nå e je klare til å gjør det igjen.

Je ska bare ha en liden jinn først, mens je kontemplere litt over det slagordet.

For hva betyr egentlig nok?

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Ikke klipp hekken når der blåse

  2. Je bler helt altererte

  3. Bjerk e ikke brensel!

  4. Den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag

  5. Ja til ulighed!

  6. Gasser i drivhuset

  1. Drøset arild i.