Cruise og tvers

DRØSET: Viktig melding til byens borgere fra byens myndigheter:

 • arild i.
  arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

På grunn av den voldsomme forurensningen fra alle cruiseskipene som ligger så tett i tett på Vågen at man ikke kan spytte i sjøen, uten å treffe ei gammel, amerikansk kone med lilla permanent rett i høysåta, har vi byens myndigheter vedtatt at all privat biltrafikk skal forbys i Stavanger kommune når det ligger cruiseskip til kai. Dette for å gjøre luften renere, slik at ikke byduene og astmatikerne får vondt i halsen, eller ut fra et helsemessig perspektiv, som det gjerne kalles.

Vi, byens myndigheter, har vært så heldige at vi har fått hyret inn en gruppe desillusjonerte IS-krigere til å håndheve privatbilforbudet.

For det meste vil våre nye trafikkbetjenter patruljere byens gater i hvite Toyota-pickup’er med påmonterte svarte flagg. På lasteplanet vil det typisk være tjuetretti stykker av dem som roper ett og annet på kaudervelsk, mens de fyrer skuddsalver opp i luften, dette for at de skal skille seg tydelig ut fra resten av borgerne i byen vår som vi alle er så stolte av.

Vi, byens myndigheter, vil benytte anledningen til å rette en advarende pekefinger mot dem som tilhører den homoseksuelle minoriteten blant byens borgere: Fordi om disse herrene tuller et bomullsskjerf om hodet og går i kjole, betyr ikke det at de inviterer til å bli lagt an på, bare for å ha nevnt det.

Første gangs overtredelse av kjøreforbudet vil bare bli straffet med et månedlangt opphold i et hull i bakken. Det er først ved gjentakelser man deretter vil få lemmer hugget av og til slutt risikere dødsstraff. Ta vel imot våre nye bysbarn. Gjør cruise på dem!

Husk at cruisetrafikken er den nye oljå. Hver eneste én av de gamle, amerikanske konene med lilla permanent, legger tross alt igjen like mange penger i pungen vår som ti kneippbrød koster på coop-en.

På vegne av byens myndigheter:

Publisert:

Drøset arild i.

 1. Ska de ødelegge hele Olland­haug­skogen nå?

 2. Det konne blitt rama­skrig

 3. De e ude efter å ta rotten på osser

 4. Je går for koll

 5. Ska byen våres ver et moseom?

 6. Ikke klipp hekken når der blåse

 1. Drøset arild i.
 2. Drøset