Mosvannet

Je ser det atte de vil gjørr Mosvannet om til sånnet indianerreservat, eller hva det nå hete.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Å det je lure på da, e om von Winckelhumpen får lov til å gå der med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren, eller om an må holde seg vekke.

Hvisomatte det bler forbodt for vanlige folk å honder å katter å sånn i Mosikken, hvor ska de gå henne da? For ikke å snakke om alle disse så e ude å småspringe litt i disse trikotene sine med sånnen svettestreg i rompen. Rektalsvette, e det det det hete?

Hvor ska de gjørr av seg?

La meg bare si det sånn: Vi vil ikke ha de opp i gadene våres på Egenes. Ska de på liv å død springe rondt i sånne gevanter, så får de jaffal gjørr det der så der ikke e noen andre.

Gå an.

Nå e vi jo noen generasjoner her i byen våres så har lert det atte vi ikke ska kaste brød, men gi det til gaggene. Bler der gagger i dette reservatet, eller må de bo en aen plass? Må gaggene emigrere til Bredevannet, kanskje?

Å jaffal det: For hvisomatte gaggene får bli, e det greit å fortsette å made de, da? Je syns gaggene e blitt veldig glade i foccaccia de seneste årene. Komme de til å få foccaccia hvisomatte de må emigrere til Bredevannet, eller e de over på kneipp, da?

Je bler helt altererte bare av å tenke på det.

Når der bler frost om vinteren å hele Mosikken fryse til is, ska det ver lov å gå på skøyter i reservatet, eller ble det forbodt? Hvordan ska folk lere seg å gå på skøyter, hvis de ikke får skøyte? Hele den norske kolturen e jo avhengige av atte alle kan gå på skøyter.

Nei, nå må je bent frem ha en liden jinn.

Å hvor ska egentlig disse indianerene ver?

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Ska de ødelegge hele Olland­haug­skogen nå?

  2. Det konne blitt rama­skrig

  3. De e ude efter å ta rotten på osser

  4. Je går for koll

  5. Ska byen våres ver et moseom?

  6. Ikke klipp hekken når der blåse

  1. Drøset arild i.