Nato får fritak

DRØSET: Nato vil ha fritak fra ALT.

Publisert: Publisert:

  • Leif Tore Lindø
    Journalist
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Nato har søkt om fritak fra betaling i bomringen. De har også søkt om fritak fra piggdekkavgiften har vi kunnet lese i Aftenbladet. Nå viser det seg at våre fredselskende alliansepartnere også har søkt om en rekke andre ting. Aftenbladets redaksjon for graverende journalistikk kan i dag avsløre følgende:

Nato har søkt om fritak fra fartsgrenser, vikeplikt og blinklys. Norske BMW- og Audi-eiere har protestert og mener de har enerett på disse fritakene.

Nato søkte om å få slippe å gå på konsert med Stavangerkameratene i DNB Arena sist lørdag. Dette ble kontant avvist av ordfører Christine Sagen Helgø Meny, som uttaler: «Nå sliter jeg faktisk med å ta Nato seriøst».

Nato har søkt om fritak fra nynorsk sidemål. Noregs Mållag heve avveist detta og skipa Nato eit måleri av Ivar Aasen og 6000 eksemplarar av Spynorsk Mordliste.

Nato søkte for noen uker siden om å få slippe å gå på Viking-Tromsdalen, en kamp Viking tapte 2–4. Lederen i Vikinghordene sa nei, og han begrunnet avslaget sitt med «Koffår ska dokk sleppa når me må se på driden?».

Nato søkte om fritak fra kristendomsundervisning. Dette ble blankt avvist av biskop-vikar Anne Lise Ådnøy med hjemmel i Moseloven, misjonsbefalingen og det tredje verset i «Et barn er født i Betlehem».

Nato har søkt om å få slippe å drive med krig og sånt. «Det er skummelt og veldig, veldig dumt med dreping og skyting», heter det i søknaden. Erna Solberg har avvist søknaden og vurderer å be Nato bidra på et angrep mot Den Røde Fare, eller Knut Arild Hareide, som han også kalles.

Nato har søkt om fritak fra tyngdekraften. I et foreløpig svar advarer Tommy Høiland, ifølge seg selv verdens beste, smarteste og vakreste fotballspiller, mot å miste bakkekontakten.

Nato har søkt om å få angripe den samiske befolkningen i Norge. Målet er «...å tilbakevise myten om at joik har større kraft enn krutt», heter det i søknaden. Forsvarsminister whats-his-face fra Høire venter på et vedtak i Jelsa KrF før han kan si hva Regjeringen mener om saken.

Publisert:

Drøset Letolin

  1. Mímir Kristjánsson i Rødt var lenge aktuell for en overgang til KrF

  2. Letolin vurderer å melde seg inn i SIAN - eller kanskje OSTF (Ogna swingers- og trolldeig­forening)

  3. «Jærstrendene. Aaahhhh.... 14 grader i vannet og stiv kuling. Det har de ikke i Barcelona»

  4. NEI til Moder Teresa-statue på torjå på Hjelmeland

  5. Man må aldri - ALDRI! - gå tom for nudler og Pepsi Max. Da kan man like godt invitere koronaen og bare la det stå til

  6. – Følger du ikke med, Viggo? Vi kan ikke reise noen steder!

  1. Drøset Letolin