Klimaforandringene

DRØSET: Det e grusomt med de klimaforandringene. Hvisomatte nivået på vannet stige, så kan det jo ble en katastrofe.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Ta Mosvannet, for eksempel. Hvisomatte vannstanden der stige så en følge av all denne fororensningen, så bler jo først gangstien rondt vannet helt ødelagte. Å hvor ska vi gå søndagstur henne, da?

Ja, nå e det jo sånn, atte der rett så det e, e så dårlig ver, atte vi sende ud polakkene våre for å gå søndagstur for oss. Å de kan jo gå med støvler. Men alligevel.

Hvisomatte vannstanden i Mosvannet stige med for eksempel en liden meter, så ramle jo hele Maldeveien rett i vannet. Å da må jo alle begynne å kjøre på Egenesveien istedenfor. Da kan der ble trangt om saligheden, for å si det sånn.

Je bler helt altererte, bare av å tenke på det.

Je tror bent frem je må sedde meg ned å ha en liden jinn.

I tillegg til det så bler der jo forferdelig masse folk så komme til å kjøre gjennom der på den bensinstasjonen, for det atte da slippe de å betale bompenger, har de fonne ud.

Selv kjøre je aldri forbodt. Je sidde jo bare på i Range Roveren med en av polakkene våre. Så det e ikke mitt ansvar.

Det va von Winckelhumpen så kom innpå det, her en kveld så an va innom efter atte han å kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren, hadde vert ude å tisst nede ved Stokkenvannet, det lille. Å da hadde det slått von Winckelhumpen, atte hvisomatte vannstanden stige i Stokkenvannet, det lille, hvor ska hondene på Egenes gå for å tisse, da?

De kan jo ikke bare gå ned til Mosvannet for å tisse. Det bler jo helt oversvømt av seg selv.

Men je e allså mest engstelige for hva dette vil få å si for trafikken på Egenesveien. Der e jo en gronn til atte vi ikke bor nede ved Maldeveien, tross alt.

Å tenk på den fororensningen.

Helledossen.

Her oppe på Egenes komme jo vannet i badekarene våres til å stige rett over kanten, før vi får kjangs til å legge osser nedi.

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Je bler helt altererte

  2. Bjerk e ikke brensel!

  3. Den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag

  4. Ja til ulighed!

  5. Gasser i drivhuset

  6. Hosk å bruge monnbind

  1. Drøset arild i.