– Jeg er ikke sikker på om Frode Myrhol (FNB) vil ha jobben som varaordfører i Stavanger

PODKAST: Harald Birkevold tror ikke nødvendigvis Frode Myrhol er så lysten på å spille formell andrefiolin bak Kari Nessa Nordtun - eller John Peter Hernes.

Publisert:

Frode Myrhol (FNB) treffer avtroppende ordfører Christine Sagen Helgø (H) på rådhuset. Er Myrhol interessert i å bli varaordfører? Foto: Fredrik Refvem

Valget er over, men det er fremdeles spenning igjen, særlig i Stavanger. De rød-grønne kan ta over makt og ordførerkjede, men da må de lokke med seg Bompengepartiet (FNB). I natt startet de diskusjonene, men Høyre og John Peter Hernes har ikke gitt opp. Frode Myrhol (FNB) sitter med alle de gode kortene, men hva vil han velge?

Aftenblad-kommentator Harald Birkevold er ikke så sikker på om det nytter å tilby Myrhol jobben som varaordfører.

Hilde Øvrebekk spådde Kari Nessa Nordtun som Stavanger-ordfører, men er det helt sikkert at det blir sånn?

Vi går gjennom resultatene fra natten, og vi prøver å spå utfallet av dagens møte-rush i det politiske Stavanger. I dagens episode er vi også innom andre kommune på Nord-Jæren, og vi prøver å svare på Det Store Spørsmålet: Hva er det egentlig velgerne var sagt gjennom dette valget?

Aftenbla-bla kan du lytte til og abonnere på i Itunes, Spotify eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre dagens episode her:

Publisert: