Eiendomsskatten

DRØSET: Nå begynne forsyne meg disse kommonistene så har overtatt hele byen våres å mase om denne eiendomsskatten igjen. Det e ikke til å holde ud.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Vi har jo allerede det høyeste skattetrykket i hele verden, her i Norge, jaffal hvis vi trekke vekk en del andre land så har enda høyere skattetrykk enn oss, men alligevel. Det e ikke rettferdig.

Her oppe på Egenes, så vi så har troffe fornoftige valg i livet holde til, her udgjør eiendomsskatten så masse penger atte der e flere så ikke holde det ud. Hjemme hos von Winckelhumpen sine, for eksempel, så rev de hele huset et år, bare for å redosere den voldsomme eiendomsskatten litt.

Hva gir du meg?

Det skolle jo ikke ver nødvendig.

Men det gjor de allså, rev ned hele huset med smitt å smule. Å så ble det jo veldig fint når de bygde det opp igjen etterpå, men je syns det begynne å ligne på kommonistisk diktatur hvisomatte vi ska ver nødde til å gjør sånt hvert år. Å så prøve de seg, med å si det atte, på gronn av atte det atte der e komt noen fra ude på landet inn i kommunen våres nå, så må de gjør dette omigjen.

Helledossen.

Va det ikke gale nok atte de fra ude på Malde fikk ver med i Stavanger?

Vi bler flådde til skinnet

Nå ska vi så bor her oppe på Egenes, å andre steder så faktisk e den forriktige byen, ble flådde til skinnet, bare for det atte en eller aen bondeknøl ska slippe onna med mindre. Nei, det va ikke dette vi stemte for, når vi sa ja til sammenslåingen.

Nå ser je det, atte vi ikke stemde over den sammenslåingen ligevel. Men hvis vi hadde gjort det, så måtte vi fått visst om det med den eiendomsskatten først, for hvis ikke så hadde vi jo ikke visst om det før etterpå.

Sånn så nå.

Alltid e det sånn atte det e vi så har greid osser godt, så må bla opp for atte de ladsabbene ska få puder onder armene. De fattige har valgt livsstilen sin selv, å forresten så prøvte je å gå med puder onder armene en hele dag en gang, å det va ikke det spor behagelig.

Har du prøvt å skjenke deg en liden jinn med en pude onder hver arm?

Det går jo bare ikke.

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Ikke klipp hekken når der blåse

  2. Je bler helt altererte

  3. Bjerk e ikke brensel!

  4. Den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag

  5. Ja til ulighed!

  6. Gasser i drivhuset

  1. Drøset arild i.