Hva er viktigst: Michelin-stjerner eller 100-ugå?

I ukens Aftenbla-bla snakker vi blant annet om Michelin-stjerner, 100-ugå og om en direktører som blir svindlet for milliarder av utspekulerte kriminelle.

Publisert: Publisert:
  • Leif Tore Lindø
    Journalist

Denne uken fikk Re-Naa sin andre Michelin-stjerne. Omakase i Stavanger har også en stjerne i restaurant-guiden. Men hva betyr egentlig disse stjernene? Hvor viktige er de, og er 2–3–4–5000 kroner for et måltid egentlig så dyrt? Matjournalist Kine Hult mener ikke det, og hun mener Geir Pollestad snakket tull når han omtaler det som «pinsett-mat».

Vi snakker også med Aftenblad-journalistene Hans Petter Aass og Cornelius Munkvik. De har skrevet om kriminelle som svindler direktører og selskaper for milliarder hvert år.

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes eller på Spotify. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:
  1. – Kanskje det er statsministeren som tjener for lite?

  2. Vi er på vårt mest ulykkelige mellom 40 og 50

  3. Hvorfor gratulerte Erna Solberg en familie på Finnøy med nytt bord?

  4. - Sykehuset var mitt ene trygge sted. Så kom koronaen, og plutselig var all trygghet borte

  5. Takk, korona! Endelig slipper vi all denne klemmingen

  6. Rektor på Auglend skole: - Vi makser allerede bruken av ansatte på skolen

  1. Aftenbla-bla