Hva er viktigst: Michelin-stjerner eller 100-ugå?

I ukens Aftenbla-bla snakker vi blant annet om Michelin-stjerner, 100-ugå og om en direktører som blir svindlet for milliarder av utspekulerte kriminelle.

  • Leif Tore Lindø
    Leif Tore Lindø
    Journalist
Publisert: Publisert:

Denne uken fikk Re-Naa sin andre Michelin-stjerne. Omakase i Stavanger har også en stjerne i restaurant-guiden. Men hva betyr egentlig disse stjernene? Hvor viktige er de, og er 2–3–4–5000 kroner for et måltid egentlig så dyrt? Matjournalist Kine Hult mener ikke det, og hun mener Geir Pollestad snakket tull når han omtaler det som «pinsett-mat».

Vi snakker også med Aftenblad-journalistene Hans Petter Aass og Cornelius Munkvik. De har skrevet om kriminelle som svindler direktører og selskaper for milliarder hvert år.

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes eller på Spotify. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:

Aftenbla-bla

  1. Var det så lurt å samles på skøyteisen når beskjeden var «hold deg hjemme»?

  2. – De håndjernene var IKKE til svigerfar, men ...

  3. – Pakkekalender? Pøh! Vi fikk en neve kald grus!

  4. – Nei, kvinner jobber IKKE gratis fra 16. november og ut året

  5. – Det er en kamp om fortellingen, ikke fakta, og det friker meg helt ut

  6. Bør medier som Aftenbladet trykke Muhammed-karikaturene?

  1. Aftenbla-bla