Hva er viktigst: Michelin-stjerner eller 100-ugå?

I ukens Aftenbla-bla snakker vi blant annet om Michelin-stjerner, 100-ugå og om en direktører som blir svindlet for milliarder av utspekulerte kriminelle.

  • Leif Tore Lindø
    Leif Tore Lindø
    Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Denne uken fikk Re-Naa sin andre Michelin-stjerne. Omakase i Stavanger har også en stjerne i restaurant-guiden. Men hva betyr egentlig disse stjernene? Hvor viktige er de, og er 2–3–4–5000 kroner for et måltid egentlig så dyrt? Matjournalist Kine Hult mener ikke det, og hun mener Geir Pollestad snakket tull når han omtaler det som «pinsett-mat».

Vi snakker også med Aftenblad-journalistene Hans Petter Aass og Cornelius Munkvik. De har skrevet om kriminelle som svindler direktører og selskaper for milliarder hvert år.

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes eller på Spotify. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:

Aftenbla-bla

  1. – Jeg vil starte et parti mot tunnelarbeid og kantslått på nattestid

  2. – Jeg ble litt skuffet da jeg så denne forsiden

  3. – Vi sier mye, og lover mye, så vet vi at vi ikke klarer å holde alt

  4. – Folk blir herjet med i arbeidslivet

  5. – Avvikle oljå i 2030? Det kommer aldri til å skje

  6. - Vi vil endre ting raskt, slik at vi får mindre konsekvenser i framtiden

  1. Aftenbla-bla