Stangeland Gruppen kjøper Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland

Veidekke og Stangeland Gruppen AS har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland.

– Vi er svært fornøyd med å ha kommet til enighet med Veidekke om kjøp av pukk- og asfaltvirksomheten i Rogaland, og ser frem til å videreutvikle dette i tiden framover, sier Olav Stangeland i Stangeland Gruppen. Foto: Jon Ingemundsen

 • Janne Hagen
  Janne Hagen
  journalist
Publisert: Publisert:

Overtakelsen inkluderer også asfaltutleggingsvirksomheten i Rogaland, melder veier24.no.

– Etter gode samtaler med Stangeland Gruppen har vi inngått en intensjonsavtale om salg av pukk- og asfaltvirksomheten vår i Rogaland. Vi har en lang historie i Rogaland, men erkjenner at Stangeland Gruppen vil være en bedre eier for disse virksomhetene enn vi kan, og dermed også gi bedre forutsetninger for de dyktige og solide folka våre i Rogaland, sier konserndirektør i Veidekke Infrastruktur, Øivind Larsen til nettstedet.

Kjøpet er en virksomhetsoverdragelse av Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland. Det inkluderer samtlige ansatte, samt maskiner i disse virksomhetene. Kjøpet skal gjennomføres innen utgangen av februar forutsatt endelig styregodkjenning, en gjennomført due diligence-prosess og en eventuell godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

– Vi er svært fornøyd med å ha kommet til enighet med Veidekke om kjøp av pukk- og asfaltvirksomheten i Rogaland, og ser frem til å videreutvikle dette i tiden framover, sier Olav Stangeland i Stangeland Gruppen.

Partene er ifølge veier24.no enige om å ikke offentliggjøre salgssummen.

Les også

 1. Far og sønn Stangeland har kjøpt hus i Gamle Stavanger

 2. Rekordresultat for Stangeland

 3. Stangeland kjøper seg opp

Publisert:
 1. Olav Stangeland

Mest lest akkurat nå

 1. Dette er den nye trenden på Storhaug: - Jeg tror folk har savnet et slikt tilbud

 2. To bilister ble fotgjengere i løpet av én time

 3. Nå vil han stramme inn igjen

 4. Thon vil utvide Amfi Madla inn på Shell-stasjonen

 5. Bølger i kaffen kan være et dårlig tegn

 6. Han har fått sekser på sekser – nå trenger han større lokaler