• Studio A

    En podkast hvor Aftenbladet følger alt som skjer i Viking tett, men også tar temperaturen på mye av det andre spennende som skjer i sportsregionen vår.

  • Aftenbla-bla

    Ukesaktuelt nyhetsmagasin med lause snipp. Programledere er Aftenbladets journalister Jan Zahl og Leif Tore Lindø, som har med seg kommentator Harald Birkevold og forfatter og professor Janne Stigen Drangsholt. Publiseres hver onsdag. Følg Aftenbla-bla på Instagram: instagram.com/aftenblabla

Siste episoder

  • I dag handler det mye om å bli gammel. Hvem skal ta vare på oss? Må vi ta vare på oss selv? Må vi betale for å bli tatt vare på? Blir vi demente? Må alle gamle spille Ludo og få fotpleie? Bonus: Litt om Havanna, litt om selvhjelpsbøker og sju gode råd for et godt liv.
  • Viking er godt i gang med sin oppkjøring til en ny sesong.
  • Vi har fått brev fra "sliten og stressa småbarnsmor" som mener å vite hvorfor tid, økonomi og stress fører til færre barnefødsler. Men er tidsklemma noe vi har festet oss selv i, eller er samfunnet bare sånn? Ellers: En del om Hommersåk, litt og krigen om krig i Rødt, litt om pubquiz, hvit måned og nye steder vi aldri har vært.
  • Hvorfor får vi 10.000 færre barn i landet enn vi fikk for 10 år siden? Vi har verdens beste ordninger, og er verdens beste land, men unger, nei det vil vi ikke ha. Jan Kjærstad har skrevet et åpent brev til Jonas, og han er neppe alene om å ikke forstå hvorfor strømmen er så dyr. Ellers: Jan fortsetter sitt nyttårsforsett, som i realiteten er å sende Harald plagsomme bilder. Janne har tips, Leif Tore har fått ny jobb og helt til slutt kommer det en sjokkerende opplysning om Hommersåk.
  • Vi spår om hvordan 2023 kommer til å bli. Heftige diskusjoner om alt fra krig og elendighet, politikk og samfunnsliv til Mesternes mester, Björn Afzelius, erotikk og jul. Harald ligger på det siste, men tar et magadrag og blir med fra heimen, derav hostingen og bråket. Bonus: Pilten & Smeltens nyttårsforsetter.