• Studio A

    En podkast hvor Aftenbladet følger alt som skjer i Viking tett, men også tar temperaturen på mye av det andre spennende som skjer i sportsregionen vår.

  • Aftenbla-bla

    Ukesaktuelt nyhetsmagasin med lause snipp. Programledere er Aftenbladets journalister Jan Zahl og Leif Tore Lindø, som har med seg kommentator Harald Birkevold og forfatter og professor Janne Stigen Drangsholt. Publiseres hver onsdag. Følg Aftenbla-bla på Instagram: instagram.com/aftenblabla

Siste episoder

  • ALT om kvinnehelse, kjendiser, skjønnhet, botox, fillers og sånne reelle kvinnehelseproblemer, litt oppklaring om mannlig overgangsalder, en hel del om Moi, 3 minutter om Equinor og ørlite fredsmekling i Midtøsten helt til slutt.
  • I ukens episode av Studio A er Vikings to styreleder på besøk. Stig H. Christiansen er styreleder i Viking Fotball AS, mens Rune Bertelsen er styreleder i Viking FK. De forteller blant annet om hvordan de har opplevd den sportslige motgangen, hvordan de skal lede klubben inn i vinteren og hva som er planene for framtiden.
  • Dronning Elizabeth II er død. Hvorfor bryr vi oss, hva representerte hun egentlig og hadde vi brydd oss litt mindre uten TV-serien "The Queen"? Vi snakker om lokale meningsmålinger, litt om Sverige, litt om SIAN, litt om mannlig overgangsalder og litt om at Harald muligens er død.
  • Vikings elendige form i Eliteserien fortsatte med 1–4-tap for Rosenborg på Lerkendal søndag. Det har satt sinnene i kok hos mange. I ukens episode av Studio A er daglig leder Eirik Bjørnø gjest hos Nilssen og Flyg og forteller om både fortid, framtid og ikke minst nåtid.
  • Nå er vi så leie av å snakke om strømpriser at vi heller snakker om prisen på Bobbysocks-kassetter. Er det en kode for... strømpriser? Det er mye mulig. Dessuten: Nye meningsmålinger som viser at de som var ubrukelige for ett år siden nå er høyt ønsket. Arkitekter er bra folk, men hører vi på dem? Nja. Foreldremøtesesongen ligger foran oss. Gud hjelpe oss alle, og Janne har en Hot Take om emojier.