En podkast hvor Aftenbladet følger alt som skjer i Viking tett, men også tar temperaturen på mye av det andre spennende som skjer i sportsregionen vår. 

Lytt her
 • Studio A

  En podkast hvor Aftenbladet følger alt som skjer i Viking tett, men også tar temperaturen på mye av det andre spennende som skjer i sportsregionen vår. 

  acast
 • Aftenbla-bla

  Ukesaktuelt nyhetsmagasin med lause snipp. Programledere er Aftenbladets journalister Jan Zahl og Leif Tore Lindø, med gjester i studio. Publiseres hver fredag.

 • Smellen

  Gjort noe ekstremt dumt? Du er heldigvis ikke alene! Hver søndag serverer vi en historie om en som har gått skikkelig på smellen - og sammen med eksperter og folk ute på by'n prøver vi å lære av andres feil.

Siste episoder

 • Rusreformen, Akropolis, Frp og Nick Cave

  Aftenbla-bla
  Vi forklarer og diskuterer forslaget til ny rusreform. I tillegg tar panelet en runde på Sylvi Listhaug, ferjepriser, vaksinering, Akropolis-navnet og Janne forteller om sitt møte med Nick Cave.
 • Perspektivmeldingen legges frem for Stortinget hvert 4. år. Meldingen handler om utfordringer i norsk økonomi de neste førti årene, og regjeringens strategier for å løse dem. Kjedelig? Nei, det er enormt spennende og enormt viktig, særlig når Jan Zahl finner ut at Janne Stigen Drangsholt er drømmedama til hele Norge. I tillegg: Harald Birkevolds vikar, Terje Høyland, viser seg å være både misjonær, villig til å gå i fengsel og opptatt av korona i Asia. Bonus: En historie om Ari Behn med et ord som ikke egner seg på trykk.
 • På ett år utførte politiet i Norge 2800 oppdrag for barnevernet. I gjennomsnitt ble politiet tilkalt åtte ganger daglig. I disse aksjonene blir det brukt håndjern, fysisk maktbruk og uniformert politi mot barn. I denne spesialepisoden snakker Jan Zahl og Leif Tore Lindø med journalistene Tove Bjørnå og Thomas Ergo, som har jobbet med dette store Aftenblad-prosjektet.
 • Rogaland har nesten ingen korona-smitte. Hva forteller det oss om reglene og folks evne og vilje til å holde dem? Burde det vært åpnet mer? Er Senterpartiet det eneste partiet som forstår folk utenfor Oslo? Bør Ålgård bli by? Bonus: Jan synger kristne sanger, Janne blir irritert og Harald forteller om sitt møte med Lou Reed på galeien.
 • Stig Nilssen og Kjetil Flygind diskuterer hvorfor Viking nekter å uttale sine mål for sesongen, hvor det blir av forsterkningene og hvor attraktive er egentlig Viking i 2021?

Andre podkaster fra Aftenbladet

A-G

 • Aftenbla-bla
  acastiTunesSpotify