Både familie og etterforskere frykter Reidar Sandanger ble drept. Så hvorfor gjorde ikke politiet i to land mer for å finne svar?

Lytt her
 • Savnet - Mannen med den tomme graven

  Både familie og etterforskere frykter Reidar Sandanger ble drept. Så hvorfor gjorde ikke politiet i to land mer for å finne svar?

  acast
 • Studio A

  En podkast hvor Aftenbladet følger alt som skjer i Viking tett, men også tar temperaturen på mye av det andre spennende som skjer i sportsregionen vår. 

 • Aftenbla-bla

  Ukesaktuelt nyhetsmagasin med lause snipp. Programledere er Aftenbladets journalister Jan Zahl og Leif Tore Lindø, med gjester i studio. Publiseres hver fredag.

Siste episoder

 • Episode 6: Et oppsiktsvekkende funn

  Savnet - Mannen med den tomme graven
  I jakten på en løsning på hva som skjedde med Reidar, finner vi likdeler fra flere mennesker. Men funnet som tilsynelatende forandrer på alt vi trodde, ligger i en leilighet.
 • På julaften kom EU og Storbritannia endelig fram til en brexit-avtale. Hva sier norske bedrifter om situasjonen noen måneder senere? Hvorfor er det så viktig med et godt forhold til britene? Og kan brexit også bety muligheter for Norge? Gjest: Tone Grindland og Kyrre M. Knudsen. Programleder: Ola Myrset. Produsent: Henrik Svanevik. Lydklipp: NRK
 • Færre vaksiner, mer nedstengning og røde skoler: Jo, dette går virkelig veien! Vi muntrer opp koronasnakket med limericks, Carola-sang, bursdagssnakk, synkehull, kjendishistorier, gospel-groviser, konspirasjonsteorier om Prince Phillip og noen grove fornærmelser.
 • Avtroppende programleder Sindre leverer en fersk smell fra guttetur til København! Etter dager med festing var han helt utslitt, men gav seg ikke av den grunn. Kameratene finner han sovende med en happy meal boks tredd over hodet, og derfra blir kvelden bare verre. Med oss i studio er Michaela Gjerstad, en helt ekte søvnekspert! Hva er egentlig nøkkelen for å mestre søvnen?
 • Erna vil åpne landet, men trenger vi vaksinepass? Hva sakl vi mene om den nye serien om frontkjemperne? Og hva med Guns N' Roses? Janne har nådd et nytt lavmål, Jan har hatt bursdag, Harald hater kjekke ting og Leif Tore beskyldes av en politiker for å ha hatt draget på gospeljenter på 90-tallet. Bonus: Tre historier om da vi traff de kongelige.

Andre podkaster fra Aftenbladet

A-G

 • Aftenbla-bla
  acastiTunesSpotify