Zucca-assist da Rangers tok sin første seier for sesongen

Mats Zuccarello bidro med assist da New York Rangers satte inn sitt første mål for sesongen.

Mats Zuccarello hadde én assist da New York Rangers slo San José Sharks i California torsdag. Her fra en kamp tidligere i sesongen.
  • uvakt@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Mats Zuccarello bidro med assist da New York Rangers satte inn sitt første mål for sesongen i kampen mot San Jose Sharks torsdag. Rangers vant 3–2.

Seieren er den første på fire kamper spilt i årets NHL-sesong.

Det var riktignok Sharks som først tok ledelsen på hjemmebane etter fire og et halvt minutts spill torsdag. Deretter fikk Rangers-spiller Brett Howden utlignet etter forarbeid av Zuccarello og Chris Kreider.

Sharks tok tilbake ledelsen i annen periode, men Rangers hadde en snuoperasjon på lager. Med i underkant av tre minutter igjen å spille utlignet Brendan Smith til 2–2 for Rangers.

Dermed gikk kampen til forlengning.

Der brukte debutanten Brady Skjei kun 37 sekunder på å hamre inn vinnermålet for Zuccarello og lagkameratene. Etterpå fikk han skryt av trener David Quinn, som noterte sin første seier siden han overtok det sportslige ansvaret i klubben.

– I spill tre mot tre, og med den hurtigheten Brady har, kommer han til å være en stor trussel denne sesongen, sa Quinn.

Rangers-målvakt Henrik Lundqvist stoppet 41 skudd på veien mot sesongens første seier.

– Jeg vet ikke om vi fortjente seieren, men noen ganger må man bare finne en måte å vinne på. Det er viktigere enn å spille godt, sa den svenske veteranen.

Zuccarello hadde i underkant av 18 minutter på isen i California.

Neste oppgave for Rangers er mot Edmonton Oilers kommende lørdag. Den spilles hjemme i Madison Square Garden.

Andreas Martinsen fikk ikke være med i kamptroppen da Chicago Blackhawks røk 3-4 for Minnesota Wild etter forlengning torsdag.

(©NTB)

Publisert: