Ada Hegerberg hyllet foreldrene på Idrettsgallaen: – Dere er store

Ble årets kvinnelige idrettsutøver.

Ada Hegerberg hadde all mulig grunn til å smile på Idrettsgallaen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Store deler av Idretts-Norge hadde samlet seg til for å hedre de store idrettsprestasjonene fra året som gikk, da Idrettsgallaen gikk av stabelen i Hamar OL-amfi.

Les også

Hvem stikker av med de gjeveste prisene? Følg Idrettsgallaen direkte her

Den store vinneren ble Ada Hegerberg. Fotballspilleren fra Sunndal har blitt kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller, og i kveld fikk hun flere priser.

– Fikk med meg mamma til Monaco

Først ble hun tildelt Gullballen, for årets fotballspiller i Norge. Senere fikk hun prisen for årets kvinnelige idrettsutøver.

– Wow. Det her er skikkelig herlig, sa Hegerberg ta hun tok imot sin andre pris.

– Jeg fikk med meg mamma til Monaco, slik at hun kunne sole seg i glansen av Ronaldo. I dag er faren min her også. Dere er store, sa Hegerberg.

Sarah Louise Rung tok for sjuende gang med seg en pris hjem fra Idrettsgallaen, da hun ble kåret til årets kvinnelige funksjonshemmede idrettsutøver.

Berge årets forbilde

– De står litt fordelt rundt. Noen i leiligheten min, og noen hjemme hos mine foreldre, svarte Rung på Aftenpostens spørsmål om hvor hun gjør av alle glasskulene.

Stig André Berge fikk prisen som årets forbilde, og var godt fornøyd med det:

– Jeg setter vanvittig stor pris på dette. Det å være forbilde kommer ikke av seg selv. Det er en jobb man må ta veldig alvorlig.

Men kvelden var ikke over for Stig André Berge. Sammen med Tiril Sjåstad Christiansen skulle han dele ut utøvernes pris. Den gikk til: Stig André Berge!

Og helt til slutt fikk Berge også prisen årets navn. Jackpot for Berge!

Publisert: