Ronaldo herjet igjen, men drakten ble den store snakkisen

Regnet høljet ned i Madrid, og etter hvert ble spesialdrakten temmelig gjennomsiktig.

Cristiano Ronaldo scoret to nye mål for Real Madrid, men spesialdraktene viste ikke like mye kvalitet...
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

REAL MADRID – SPORTING GIJON 2-1

Cristiano Ronaldo har hatt en helt fantastisk uke i La Liga. Forrige helg scoret han alle målene da Real Madrid slo byrival Atletico 3-0 borte, og lørdag var portugiseren igjen i scoringshumør.

Han scoret begge hjemmelagets mål da Real slo Sporting Gijon 2-1. * Les også: Seerstorm mot TV 2 etter at skjermene gikk i svart

Visket bort av regnet

Men Ronaldo, som trives godt i rampelyset, måtte denne gang finne seg i å dele oppmerksomheten med draktene (!).

Real Madrid spilte nemlig med spesialdrakter laget av søppel fra havet. Det regnet til tider kraftig i Madrid lørdag, og det tålte rett og slett ikke draktene. Både klubb— og sponsorlogoer ble etter hvert visket bort, og draktene ble mer og mer gjennomsiktige.

Den spanske avisen AS gjør et stort poeng av de gjennomsiktige draktene, og du kan se flere bilder her.

Historien bak spesialdrakten er denne: Adidas har gått sammen med selskapet Parley og fått drakter laget av søppel funnet langs kysten av Maldivene. Parley jobber for å hindre forurensing av verdens havområder, og tidlig i november spilte også Bayern München med tilsvarende drakter.

Fem mål på to kamper

Det viktigste for Real var at Ronaldo leverte nok en gang. Han har i høst måttet tåle stadig økende kritikk for å være mindre effektiv enn før, men den siste uken har han stilnet skeptikerne.

Først kom hat-tricket mot Atletico, og lørdag sørget han igjen for å lose Real Madrid til seier.

Ronaldo var trygg fra ellevemeteren da han gjorde kampens første scoring etter kun fem minutter. Han doblet til 2-0 da han stanget inn et hardt innlegg fra Nacho. Carlos Carmona skapte spenning med sitt reduseringsmål etter 35 minutters spill på Santiago Bernabéu.

Karim Benzema (til høyre) i duell med Jorge Mere.

Misset på straffe

Selv om Real Madrid også dominerte kampen i annen omgang, var Sporting Gijon hele tiden farlig på kontringer. På tampen misbrukte Duje Cop muligheten til å gi Sporting 2-2 fra straffemerket.

– Vi spilte ikke så bra som vi hadde håpet. Det var litt av alt som manglet, men vi er fornøyd med å ta tre poeng. Det er det viktigste, sier Real-trener Zinedine Zidane.

Real Madrid står med ti seirer og tre uavgjorte i La Liga så langt. Barcelona er syv poeng bak, men kan redusere gapet til fire poeng med seier borte mot Real Sociedad søndag.

Publisert: