Tottenham-stjerne straffes hardt for voldelig oppførsel

Dele Alli utestenges av Det engelske fotballforbundet (FA).

TV-kameraene fanget opp at Dele Alli slo West Bromwichs Claudio Yacob i skrittet etter en løpeduell i 1-1-kampen mot West Bromwich.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

I mandagens kamp mot West Bromwich fanget TV-kameraene opp at Tottenhams Dele Alli slo Claudio Yacob i magen etter en løpeduell. Dommeren så ikke hendelsen, men nå straffes Alli for episoden.

Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter at Alli utestenges i tre kamper. Det betyr at 20-åringen mister resten av Premier League-sesongen.

Alli aksepterte at FA åpnet saken mot ham, men mente at en utestengelse på tre kamper ville være betydelig overdrevet. Det synet fikk han imidlertid ikke gehør for.

Les også

Tottenhams stjerneskudd kan bli utestengt resten av sesongen

Forsvarte Alli

Tottenham-manager Mauricio Pochettino tok Alli i forsvar etter hendelsen under mandagens kamp.

— Noen ganger forsøker motstanderne å provosere ham, fordi de vet han har en sterk personlighet og kanskje vil reagere, sa Pochettino.

Tottenham har fortsatt et ørlite håp om Premier League-gull, men med bare uavgjort mot West Bromwich mandag er det hele syv poeng opp til Leicester med tre kamper igjen av sesongen. Hvis Leicester vinner kommende helgs kamp mot Manchester United, er det ingen som kan ta dem igjen.

– Det er ikke over. Vi må kjempe videre. Vi følte vi måtte vinne denne kampen, og derfor er vi skuffet. Vi hadde nok sjanser i førsteomgangen til å punktere kampen, Men vi var ikke gode nok i 2. omgang. Nå har vi Chelsea i neste kamp. Forhåpentlig kan Manchester United gi oss en tjeneste, sa Harry Kane etter mandagens kamp.

Publisert: