Wenger blåste av Sánchez-spørsmål: – Jeg håper at han skriver under på en ny avtale

Arsenal-stjernen Alexis Sánchez kobles til Manchester City, men Arsène Wenger er fortsatt klar på at han ønsker å beholde chileneren.

Alexis Sánchez kom innpå for Arsenal i 2. omgang mot Chelsea onsdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Etter onsdagens 0-0-kamp borte mot Chelsea i ligacupen, fikk franskmannen nok en gang spørsmål om Sánchez sin framtid i London-klubben.

Angrepsstjernen har utgående kontrakt med Arsenal, noe som har ført til mange spekulasjoner. Koblingen til serieleder Manchester City har bare blitt sterkere og sterkere den siste tiden.

– Jeg vil at Alexis skal bli i Arsenal. Jeg håper han skriver under på en ny avtale, enten nå eller i juni, sa Arsenal-manager Wenger.

Arsenal-manager Arsène Wenger så onsdagens kamp fra pressetribunen. Franskmannen soner for tiden karantene.

Startet på benken

Sánchez fikk kun 25 minutter på banen mot Chelsea. Han ble benket fra start mot byrivalen, men Wenger avviser at overgangsryktene påvirker chileneren.

– Prestasjonene til Alexis Sánchez påvirkes ikke av kontraktslengde, heller ikke måten han ter seg på. Han konsentrerer seg fullt og helt om å spille fotball.

Wenger fikk ikke lede laget fra sidelinjen onsdag. Han soner karantene etter å ha kommet med dommerkritikk. Arsenal-manageren så derfor ligacupkampen fra pressetribunen.

– Det var frustrerende, men dere (mediene) har de beste plassene. Det var en interessant plassering å se kampen fra. Jeg var ikke langt fra benken, og jeg var heller ikke for langt oppe, sa franskmannen.

Returoppgjøret i semifinalen mot Chelsea spilles 24. januar.

Jack Wilshere måtte ut med skade mot Chelsea.

Wilshere mister seriekamp

Arsenals Jack Wilshere pådro seg en ankelskade i kampen mot Chelsea i ligacupen onsdag.

Engelskmannen mister trolig seriekampen mot Bournemouth søndag. Det bekrefter manager Arsène Wenger, skriver nyhetsbyrået Reuters.

– Jeg vet ikke om Wilshere blir klar til søndag. Det dreier seg nok om en forstuing, sier franskmannen.

London-laget hadde allerede flere profiler på skadelisten. Blant annet er Aaron Ramsey, Mesut Özil og Santi Cazorla alle ute.

– Vi har flere spillere ute, men håper snart å få noen av dem tilbake. Ramsey er nærmest, og han er svært velkommen. Det er tynt på midtbanen nå, innrømmer Wenger.

Skadeforfulgte Wilshere har vist god form den siste tiden. Arsenal må håpe at 26-åringen kommer seg raskt etter smellen mot Chelsea.

(©NTB)

Publisert: