Zuccarello kobles til ny klubb

Mats Zuccarellos framtid i New York Rangers er usikker. På nettsidene til NHL-rival Pittsburgh Penguins blir han framhevet som en spiller som kan passe klubben.

New York Rangers' Mats Zuccarello på isen mot Carolina Hurricanes 15. januar. Nå går det rykter om at han kan være på vei bort fra klubben.
  • mette.bjorberg.estep@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Zuccarello er for tiden ute av spill på ubestemt tid. En infeksjon i en fot har satt nordmannen på sidelinjen, men det stopper ikke spekulasjonene om et mulig klubbskifte.

Ryktene har lenge gått om at han kan komme til å skifte beite innen fristen for overganger i NHL går ut 25. februar.

I en gjennomgang av potensielle nye spillere for Pittburgh Penguins nevnes Zuccarello i overskrift og tekst, med full profil og foto.

– Mats Zuccarello er et annet navn som burde være i omløp. Hans lag er sannsynligvis ute etter å selge ham, og i fjor skaffer de seg en lignende spiller (med bedre årlig statistikk) i Michael Grabner, står det i den spekulerende artikkelen på Penguins' nettsider.

31-åringen gikk glipp av 13 kamper med New York Rangers i begynnelsen av sesongen på grunn av problemer med lysken. Nå er han ute med skade igjen.

Zuccarello har imidlertid fått mye ros for spillet sitt den siste tiden, og målvakten Henrik Lundqvist snakket i forrige uke til nhl.com om at han nødig vil se lagkompisen gå.

– For meg er han først og fremst en nær venn nå. Han har vært så stor del av dette laget i så mange år. Jeg setter pris på ham som spiller, som person og som lagkamerat, sier svensken.

Samtidig legger han til at alle vet hvordan ishockeyverdenen fungerer.

– Det er en bedrift, og det går med mye planlegging rundt handelen med spillere.

New York Rangers tapte for øvrig på hjemmeis mot Philadelphia Flyers tirsdag kveld i Madison Square Garden. Det skjedde i en særdeles målfattig kamp, som endte 0-1 etter scoring av Oskar Lindblom i første periode.

(©NTB)

Publisert:
  1. Mats Zuccarello
  2. New York Rangers

Mest lest akkurat nå

  1. Wirak varslet snø over Vinterland, og det fikk han

  2. Ryfylke har fått sin første vingård

  3. Forskarens fem om dagen for eit lukkelegare liv

  4. Flere europeiske land melder om omikronsmitte

  5. Her skjer helgevolden i Stavanger sentrum

  6. Ny utrolig rekord for Haaland