Flovik: - Det er mange som spiller under pari

Bård Flovik var skuffet over flere spillere, men tok tapet med fatning.

Bård Flovik var skuffet over prestasjonen mot Brann. Her fra kampen mot Rosenborg.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

BRANN-TROMSØ 1-0

TIL leverte en 1. omgang langt under pari borte mot Brann og kom under etter 27 minutter etter et skudd fra Deyver Vega, som snek seg langs bakken og i mål.

— En stor keepertabbe er det ikke, slik jeg ser det. Jeg har sett målet igjen og den kan helt klart reddes, men jeg vil ikke kategorisere den som en tabbe. I dag blir vi tatt på fysikk. Det var en tung kamp, der vi kommer under duellmessig. Det dro vi med oss hele kampen, så det er vel ikke det beste vi har gjort i år, sier TIL-trener Bård Flovik til iTromsø.

LIVE-CHAT: GJENOPPLEV KAMPEN FRA HELGE SKOGS STÅSTEDHER.

- Må stikke fingeren i jorda

I 2. omgang løftet TIL seg et par hakk, men det ville seg ikke for ”Gutan”.

— Det var bedre, men ikke bra nok. Vi må stikke fingeren i jorda å si at dette ikke var noe bra. Som lag var vi ikke restituert etter onsdagen (cuptapet mot Rosenborg, red.anm.), men vi skal ikke forklare det med bare det. Det flyter ikke med touchene på gresset her, så det er en sammenfatting av flere ting som gjør at vi tapter, blant annet atg de har 7-8 målsjanser mot våre tre, sier Flovik.

Men etter 74 minutter burde det stått 1-1 da Thomas Lehne Olsen kom alene gjennom mot Piotr Leciejewski.

— Den kunne vært satt, ingen tvil om det. Vi har ikke hatt stang-inn i dag og det er mange som spiller under pari, det er jo det, sier Flovik.

Som skjønte at det ville bli tøft i Bergen.

— Vi har hatt en god periode nå, så det blir ikke tatt noe oppgjør etter tapet. Vi spiller mot et lag som ikke har tapt her i år, så vi må bare jobbe videre. Vi takler ikke vinden, gresset og den fysikken vi møter her, sier TIL-treneren.

To anker

Flovik valgte å spille med to spillere dypt på midtbanen, i Christian Landu-Landu og Ulrik Yttergård Jenssen.

— Vi ser at mot 4-3-3-lag, så er det gunstig å gjøre noe mot deres anker. Det er ikke på det taktiske at vi taper. Sjansene til Brann kommer av at vi taper duellspillet og de hele tiden var først på første og andreballene. De skaper sine angrep av andreballsspill og dueller, så formasjonsmessig var ikke der kampen ble tapt, sier Flovik.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk