Bergman ferdig som trener i Frisk Asker

Ishockeyklubben Frisk Asker avslutter samarbeidet med trener Sune Bergman.

Frisk Asker har avsluttet samarbeidet med trener Sune Bergman.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Svensken har vært hovedtrener i Frisk Asker fra 2012, men torsdag melder klubben på sine hjemmesider at samarbeidet er avsluttet.

– Etter en grundig evaluering de siste ukene har vi konkludert med at vi ønsker nye impulser, og har derfor bestemt oss for ikke å fornye kontrakten med Sune, sier Nicolay Sørensen i klubbens sportskomité.

Dermed er det slutt på Bergmans annen periode som hovedtrener i Asker-klubben. Svensken tok også over klubben foran 2007/08-sesongen, og han har totalt ledet klubben i ni sesonger.

Les også

Oilers i ferd med å sirkle inn ny trener

Daglig leder Ole G. Haug sier klubben har latt seg imponere over hva Sune Bergman har fått ut av laget med relativt beskjedne midler.

– Sune har vært med å profesjonalisere klubben fra dag én. Klubben har etter hvert fått en bra økonomi, men det er bare å ta av seg hatten for den jobben Sune har gjort i klubben med de svært begrensede midler som han hadde til rådighet de første årene, sier Haug.

Denne sesongen ble Frisk Asker nummer fire i grunnserien. Laget slo ut tittelforsvarer Stavanger i kvartfinalen, men tapte for Storhamar i fem kamper i semifinalen.

(©NTB)

Publisert: