Meling og co. herjet med stjernene – første tap for PSG siden Messi kom

Paris Saint-Germain stilte med hele gullrekka Messi-Neymar-Mbappé, men kom til kort mot Birger Meling og Rennes. 0-2-tapet er det første med Messi i laget.

PSG-stjernen Angel Di Maria ble godt passet på av Birger Meling i søndagens Ligue 1-oppgjør.
  • NTB
Publisert: Publisert:
Neymar og Lionel Messi under oppvarmingen før kampen mot Rennes.

Tapet er også det første for PSG i Ligue 1 i denne sesongen. Borte mot Birger Meling og Rennes ble PSG tidvis avkledd. Vertene tok en fortjent seier og ligger på sjuendeplass etter ni kamper med tolv poeng.

Rosenborgs overmenn i europakvalifiseringen i høst avgjorde kampen like før og etter pause. Meling var tredje sist på ballen da Gaetan Laborde satte inn 1–0 etter et flott innlegg i siste minutt av første omgang. Umiddelbart etter hvile smalt det igjen da Flavien Tait kom alene gjennom og satte ballen i mål.

PSG virket frustrerte. Storstjernene slet med å skape de virkelig store sjansene. Kylian Mbappé fikk et mål korrekt annullert for offside, mens Lionel Messi blant annet hadde et frisparkforsøk som strøk tverrliggeren. Messi har fortsatt ikke scoret i serien.

Meling spilte en god kamp på venstrebacken for Rennes. Nordmannen fosset inn i dueller med Messi og Mbappé og var som vanlig aktiv framover på banen. I enkelte situasjoner fosset han fram så fort at han endte opp som midtspiss.

– Jeg satte pris på tempoet og den offensive risikoen laget tok. Vi kan kalle det en prestasjon, selv om vi hadde troen på oss selv før kampen. Å gjøre dette tre dager etter en kamp i Europa viser kvalitetene våre, sa Rennes-trener Bruno Genesio.

– Hemmeligheten er at vi forsvarte oss som et lag og gjorde alt sammen som et lag. Hele gruppen presterte bra, sa målscorer Tait.

PSG-sjef Mauricio Pochettino var mer skuffet.

– Jeg liker ikke å tape. Det er litt sinne nå, sa han.

Publisert:
  1. Birger Meling
  2. PSG
  3. Rennes

Mest lest akkurat nå

  1. Omkom i druknings­ulykke på Sande­stranden

  2. Jordmor på SUS: – Har aldri vært så bekymret som jeg er nå

  3. Eierne av Martinique-huset protesterer mot planer om ute­sted på nabo­eiendommen

  4. Sauda nest varmest i landet

  5. Hun trodde hun var trygg på boinstitusjonen. Så tok nattevakten kontakt på Messenger

  6. Her ligger enorme verdier. Men kan de hentes ut?