Meling og co. herjet med stjernene – første tap for PSG siden Messi kom

Paris Saint-Germain stilte med hele gullrekka Messi-Neymar-Mbappé, men kom til kort mot Birger Meling og Rennes. 0-2-tapet er det første med Messi i laget.

PSG-stjernen Angel Di Maria ble godt passet på av Birger Meling i søndagens Ligue 1-oppgjør.
  • NTB
Publisert: Publisert:
Neymar og Lionel Messi under oppvarmingen før kampen mot Rennes.

Tapet er også det første for PSG i Ligue 1 i denne sesongen. Borte mot Birger Meling og Rennes ble PSG tidvis avkledd. Vertene tok en fortjent seier og ligger på sjuendeplass etter ni kamper med tolv poeng.

Rosenborgs overmenn i europakvalifiseringen i høst avgjorde kampen like før og etter pause. Meling var tredje sist på ballen da Gaetan Laborde satte inn 1–0 etter et flott innlegg i siste minutt av første omgang. Umiddelbart etter hvile smalt det igjen da Flavien Tait kom alene gjennom og satte ballen i mål.

PSG virket frustrerte. Storstjernene slet med å skape de virkelig store sjansene. Kylian Mbappé fikk et mål korrekt annullert for offside, mens Lionel Messi blant annet hadde et frisparkforsøk som strøk tverrliggeren. Messi har fortsatt ikke scoret i serien.

Meling spilte en god kamp på venstrebacken for Rennes. Nordmannen fosset inn i dueller med Messi og Mbappé og var som vanlig aktiv framover på banen. I enkelte situasjoner fosset han fram så fort at han endte opp som midtspiss.

– Jeg satte pris på tempoet og den offensive risikoen laget tok. Vi kan kalle det en prestasjon, selv om vi hadde troen på oss selv før kampen. Å gjøre dette tre dager etter en kamp i Europa viser kvalitetene våre, sa Rennes-trener Bruno Genesio.

– Hemmeligheten er at vi forsvarte oss som et lag og gjorde alt sammen som et lag. Hele gruppen presterte bra, sa målscorer Tait.

PSG-sjef Mauricio Pochettino var mer skuffet.

– Jeg liker ikke å tape. Det er litt sinne nå, sa han.

Publisert:
  1. Birger Meling
  2. PSG
  3. Rennes

Mest lest akkurat nå

  1. Tromsø utlignet på overtid

  2. 900 meter lang «orm» på Ålgård skal gi drikkevann til hundretusenvis

  3. Da hun ble gravid med sin homofile venn, ringte Anniken Huitfeldt for å spørre om det alle lurte på

  4. Over en million tv-seere så huset deres i beste sendetid

  5. Se alle bildene her

  6. Manchester City vant Premier League etter utrolig snuoperasjon