Fransk storavis: Diallo goog­let «Hvordan knuse en kne­skål?»

Aminata Diallo (27) er siktet etter at eks-lagvenninnen i PSG Kheira Hamraoui (32) ble brutalt slått av maskerte menn i fjor høst. Le Parisien kommer nå med oppsiktsvekkende opplysninger om den angivelige søkehistorikken til Diallo.

HAT OG SJALUSI: Kheira Hamraoui (t.v.) ble utsatt for grov vold, som lagvenninnen Aminata Diallo (t.h.) skal ha stått bak, ifølge fransk politi.
Publisert: Publisert:

Kheira Hamraoui var på vei hjem fra en middag med lagvenninnen Aminata Diallo. Da skal Hamraoui ha blitt dratt ut av bilen og deretter slått med et jernrør.

– Jeg vil aldri glemme den kvelden. Det forfølger meg natt og dag. Den mørke kvelden som snudde mitt personlige og profesjonelle liv på hodet. Den triste kvelden jeg trodde jeg kom til dø, da to menn tvang meg ut av bilen, skrev Hamraoui på Twitter på lørdag.

I forrige uke ble Diallo, sammen med fire menn, arrestert på nytt. Franske påtalemyndigheter kunngjorde at Diallo var siktet for «grov vold» og «kriminell medvirkning».

Tirsdag kom den respekterte og vanligvis troverdige franske avisen Le Parisien med nye detaljer fra politiets etterforskning, gjengitt av en rekke store medier. Le Parisien skriver at Diallo skal ha googlet «Hvordan knuse en kneskål?» før angrepet. Hun skal også ha søkt på «farlig narkotikacocktail».

Motivet skal ifølge politiet være at Diallo var sjalu og hatet Hamraoui. Hun skal også ha sett på lagvenninnen som en hindring for hennes egen karriere.

Diallo har tidligere nektet for å være involvert i angrepet. 27-åringen er for øyeblikket klubbløs. Hamraoui har fremdeles kontrakt med PSG.

Publisert: