Spansk storavis: Gareth Bale blir ikke solgt

Det har Real Madrids mektige president bestemt.

Gareth Bale jubler for mål mot Israel. Her sammen med Aaron Ramsey. Avisen Marca har forklaringen på hvorfor han lykkes hos Wales, men mislykkes ofte når han spiller Real Madrid.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

President Florentino Perez har kjøpt Gareth Bale som en som på sikt skal ta over Cristiano Ronaldos rolle i Real Madrid. Han skal ikke selges.

Låst med ti låser

Overgangsryktene har allerede startet for fullt. Ikke minst etter at Gareth Bale har hatt en vanskelig periode i vinter og ikke akkurat har vært den store helten på Santiago Bernabeau. Men klubbledelsen er ikke bekymret. Avisen Marcaslår fast at overgangsporten er låst med ti hengelåser for den walisiske spilleren som ble verdens dyreste da han gikk fra Tottenham til Real Madrid.

Avisen, som har de beste kildene innad i Real Madrid, slår fast uten å nevne hvem de har som kilde, at det ikke er noen i Real Madrid-systemet som vil slippe ham nå. Florentino Perez skal være helt krystallklar på akkurat dette. Bale skal ikke bort fra Madrid.

United og Chelsea har drømmer

Både på Old Trafford og Stamford Bridge er det tilhengere med røde og blå drakter som håper at Bale skal spille med deres farge neste sesong.

Tidligere i vinter har Florentino Perez sagt følgende om Bale.

— Han er en unik spiller som har hevet laget mye. Han er et svært viktig for klubbens fremtid.

Gareth Bale stjal overskrifter i mange aviser etter sine to mål for Wales. Han spilte en glitrende kamp da Wales slo Israel 3-0 på bortebane og tok ledelsen i sin EM-kvalifiseringsgruppe.

Får defensive oppgaver

Sportsavisen Marca har ogsåen forklaring på hvorfor Bale imponerer på landslaget, men ikke i samme grad når han tar på seg helhvitt for Real Madrid.

— På Wales får han spille i midten uten de helt store defensive oppgavene, skriver Marca.

Avisen mener at måten Real-sjef Carlo Ancelotti bruker Bale på, fører til at hans potensial ikke blir utnyttet.

— Ancelotti spiller Bale på høyresiden i sin 4-3-3 formasjon. Det betyr at han må dra seg innover i banen for å kunne utnytte sitt venstrebein. I forsvar er han nødt til å gå ned i en 4-4-2 posisjon og hjelpe midtbanen med forsvarsoppgavene. Oppgaver som Benzema og Ronaldo slipper å ta på seg, analyserer Marca.

Publisert: