Stuttgart vant stort uten Moa

Slo Tarik Elyounoussis Hoffenheim 6-2.

MÅLKALAS: Stuttgart og Hoffenheim vartet opp med hele åtte scoringer da de møttes søndag. Her er Daniel Schwaab i duell med Anthony Modeste.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Den norske landslagsspissen var ubenyttet reserve da laget sikret seg sesongens første seier. Tre strake ettmålstap ble fulgt opp av en overraskende storseier over et Hoffenheim-lag som sto uten nederlag før søndagens kamp.

For nytreneren Thomas Schneider, som ble ansatt mandag, ble det en oppløftende seriedebut. Han var skuffet etter at Stuttgart ble slått ut av europaligaen av kroatiske Rijeka torsdag.

— Det er selvfølgelig enestående at laget reagerte slik etter kampen på torsdag. Det var ikke forventet, sa Schneider.

Ibisevic-trippel

11 minutter var spilt da Stuttgarts press ga uttelling i scoring for første gang. Midtstoppertalentet Antonio Rüdiger var sist på ballen.

Sju minutter senere var Ibisevic på farten og viste at han har målformen inne. Den bosniske spissen økte til 2-0 og scoret senere til 4-1 og 6-1 for hjemmelaget.

Litt spenning i kampen ble det da Kevin Volland reduserte etter 25 minutter, men Alexandru Maxim økte Stuttgarts ledelse like etter da han utnyttet en feil fra Hoffenheim-keeper Koen Casteels. Rumeneren scoret også i starten av annen omgang.

Tøft for Tarik

For Tarik Elyounoussi ble det en sur dag på jobben. Nordmannen ble tatt av banen et kvarter før slutt. I sluttminuttene scoret Roberto Firmino det som kun ble et trøstemål for Hoffenheim.

Moa kunne i det minste glede seg over at laget tok sine første poeng og løftet seg opp fra nest sisteplass i Bundesliga. Kun 24 serieminutter er det blitt for angriperen på sesongens fire første kamper. (©NTB)

Publisert:
  1. Bundesliga
  2. VfB Stuttgart
  3. TSG 1899 Hoffenheim

Mest lest akkurat nå

  1. Den mest kunnskapsrike vi kjente

  2. – Det er et ekstremt høyt tall

  3. Elsparke­syklist døde etter ulykke – navnet er frigitt

  4. David Toska har sonet sin straff. Da må han også kunne være på tv og snakke om sjakk.

  5. Eierne hjalp familie etter brann før jul, søndag brant deres eget hus

  6. Stavanger og Sandnes har nær 300.000 hurtigtester til utdeling