- Ronaldos bursdagfest tema i Real Madrid-krisemøte

Klubbpresident Florentino Pérez tok en alvorsprat med spillerne mandag.

Cristiano Ronaldo leverte en svært skuffende kamp i byderbyet mot Atlético i helgen. Innfelt er Florentino Pérez, som skal ha vært svært misfornøyd med hvordan laget fremstod.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

I Norge var det knyttet mest oppmerksomhet rundtMartin Ødegaards debut for Real Madrid Castilla i helgen, men debuten kom i konteksten av en aldri så liten krise i storklubben.

Kevin Roldán (midten) la ut et bilde etter fremføringen i anledning Cristiano Ronaldos fødselsdag. Til venstre er den colombianske fotballstjernen James Rodríguez, til høyre Ronaldo selv.

For det har stormet etter at Real Madrid tapte hele 0-4 mot byrival Atlético Madrid lørdag.At stjernespiller Cristiano Ronaldo valgte å ikke avlyse 30-årsfeiringen samme kvelden, har ikke vært populært blant visse segmenter av klubbens supporterskare.

Les også

- En norsk 16-åring slipper ikke til på et Real-lag som ikke fungerer

Mandag kom et nytt tegn på at situasjonen er alvorlig. Da dukket nemlig klubbpresident Florentino Pérez opp på klubbens treningsfelt, for å ta en alvorsprat med klubbens spillerstall.

Pérez tilbragte én time på treningsfeltet, skriver Marca.

— Ronaldo-festen var tema

Den mektige klubbpresidenten skal ha vært irritert over lagets spill på lørdag.

Marcas konkurrent AS skriver at en gruppe supportere hadde samlet seg utenfor treningsfeltet i anledning Pérez' besøk.

To supportere holdt opp et banner med teksten «deres smil, vår skam», muligens i henvisningen til Cristiano Ronaldos bursdagfeiring lørdag kveld.

Ifølge AS skal Ronalds bursdagfeiring ha vært et tema i Pérez samtale med spillertroppen.

Florentino Pérez har mest makt i Real Madrid. Her viser han frem A-lagets siste storsignering, brasilianeren Lucas Silca, på en pressekonferanse i januar.

150 mennesker invitert

Flere spanske medier har de siste dagene skrevet artikler som dokumenterer enkelte supporteres misnøye med Ronaldos bursdagfeiring, der 150 mennesker var invitert og den colombianske artisten Kevin Roldán sto for musikken.

Real Madrid-stallen innledet dagens treningsøkt klokken 15.00. Martin Ødegaard trente nok en gang med A-laget.

At spansk sportspresse er i krisemodus i disse dager, vitner om de enorme forventningene som stilles til Ødegaards nye arbeidsgiver.

Klubben leder nemlig La Liga, selv om luken til Barcelona riktignok ble kuttet ned til ett poeng etter katalanernes imponerende borteseier over Athletic Bilbao søndag kveld.

Publisert: