Owen ut mot Fellaini-kjøp

Eks-United-spissen mener David Moyes kjøpte feil Everton-spiller.

Mange har rynket på nesen over Marouane Fellainis prestasjoner i Manchester United-drakta så langt. Den siste avdem er Michael Owen.
 • Torgrim Gotland Bakke
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

I den siste timen på den siste dagen av sommerens overgangsvindu, ble Marouane Fellaini hentet til Manchester United av sin gamle sjef, David Moyes. Etter å ha brukt sommeren på å jakte spillere som Cesc Fabregas og Thiago Alcantara, ble Fellaini hentet inn som klubbens store signering for rundt 270 millioner kroner (£27,5 millioner). I en blogg på det sosiale sportsnettverket Sport Lobster, skriver Michael Owen at Moyes burde holdt seg unna sin tidligere elev. Det skriver den engelske avisen Daily Mirror.

Michael Owen.

Burde hentet Barkley— Moyes hadde forventet en umiddelbar avkastning på sin investering da han kjøpte Fellaini. Jeg rangerer han høyt på noen typer lag, men jeg er ikke sikker på at han er en Manchester United-spiller, skriver Owen, som la opp ved sesongslutt i vår.

Owen mener Moyes heller burde brukt pengene på andre Everton-spillere. Aller helst på stortalentet Ross Barkley.

— Et lag med to av de beste unge spillerne i Premier League, Adnan Januzaj og Ross Barkley, ville sendt ut et signal om at Moyes vil bygge et lag for fremtiden, fortsetter Owen.

- Özil er for ujevn

Og Owen retter ikke bare den kritiske pekefingeren mot sin gamle klubb. I den samme bloggen, skriver Owen at han ikke har troen på at Arsenals skusess i årets Premier League-sesong vil vare.

— De har ikke spillere av samme klasse som de andre utfordrerne, skriver spissen, som ble toppscorer i Premier League i både 97/98- og 98/99-sesongen. Arsenals storkjøp i sommer, Mezut Özil, har blitt hyllet av mange i sine første måneder i Premier League, men Owen er langt ifra solgt på den tyske playmakeren.

- Selv om andre konstant forteller meg at Özil er verdensklasse, er han så ujevn at man bare ser sporadiske glimt av virkelig kvalitet. Hans gode kamper følges ofte opp av fem-seks dårlige.

Les også

 1. Hva nå, David Moyes?

 2. Fellaini vil bli den nye Roy Keane

 3. United og Arsenal med storkjøp i siste liten

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Manchester United

Mest lest akkurat nå

 1. Smertene kan være sterkere enn ved fødsel. Emilie (24) får krampene daglig

 2. Berisha etter 14 års ventetid: – Kommer til å huske dette resten av livet

 3. Brast i gråt etter bestemannspremie: – En drøm for meg

 4. – Vi sitter her og fryser. Politikerne har ikke bakkekontakt

 5. Færre koronapasienter over 75 år blir innlagt på sykehusene

 6. Erstatning for tapt barndom: Nesten alle får nei