Sjokktap sendte Manchester City ut av cupen

Stjernene i Manchester City fikk det ikke til mot Championship-laget Middlesbrough.

Patrick Bamford og Middlesbrough slo ut selveste Manchester City lørdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Manchester City 0-2 Middlesbrough

Den første scoringen kom sju minutter ut i annen omgang. Albert Adomah kranglet seg gjennom City-forsvaret og kom først på ballen i duell med keeper Joe Hart. Ballen trillet mot mål, og da Fernando forsøkte å klarere, sendte han ballen i en taklende Patrick Bamford og i mål.

På overtid var innbytter Kike frempå og fastsatte resultatet til 2-0. I første omgang var City det klart førende laget, men Tomás Mejías i Middlesbrough-målet gjorde sine saker godt.

Les også

Chelsea raknet - tapte mot lag fra tredje nivå

Skryt

– Før de scoret det første målet, hadde vi fem eller seks klare sjanser. De hadde ikke én sjanse. Men vi slapp inn et veldig enkelt mål, og kampen endret seg, sa Manuel Pellegrini til BBC etter kampslutt.

City-sjefen måtte likevel innrømme at tapet var fortjent.

– Vi var nervøse. De er et lag som fungerer godt, det er derfor de er på annenplass i mesterskapsserien. De hadde sjanser til å score flere mål og fortjente å gå videre.

Kritikk

Pellegrini og hans mannskap har måttet tåle kritikk for sin treningsleir i Abu Dhabi. Den varte i fem dager, og laget ankom Manchester bare 21 timer før kampstart mot Middlesbrough.

– Vi er ikke bekymret. Det er bare noen få timers tidsforskjell, og vi kommer tilbake fredag og forbereder oss til kampen som normalt, sa Pellegrini før kampen, og han hadde ikke endret mening etter tapet.

– Nei, jeg tror ikke det. Det er lett å ha en unnskyldning, men jeg tror ikke det var tilfelle.

Manchester City spilte sin femte kamp på rad uten å holde nullen på hjemmebane. (©NTB)

Publisert: