Skulleruds puslespill: Molde uten ti landslagsspillere

Treneren må bruke Moström som høyreback mot Hødd i dag

Vegard Forren og Ørjan Nyland er to av ti sentrale Molde-spillere som er eller skulle vært på landslagsoppdrag denne uka.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

MOLDE: Molde mangler syv landslagsspillere i treningskampen mot Hødd tirsdag. Og ytterligere tre som skulle vært på landslagssamling, men som har meldt forfall på grunn av sjukdom og skader.

— Vi har mange på samling pluss noen som skulle vært borte, men som ikke er spillbare verken for Norge eller for oss nå. Men vi har mange andre spillere som ikke har vært like mye på banen i oppkjøringa. Kampen mot Hødd blir en viktig gjennomkjøring for noen av disse. Konkurransen i mannskapet vårt lever hver eneste dag, så det er lurt å være god når du får muligheten i kamp, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett.

Les også

– Jeg frykter ikke akkurat at vi skal få for «lett» motstand

Ørjan Nyland, Vegard Forren, Martin Linnes og Harmeet Singh er på samling med A-landslaget før lørdagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Kroatia, mens Joona Toivio er i Finlands tropp mot Nord-Irland søndag.

Ruben Gabrielsen er med U23-landslaget som spiller borte mot Slovakia torsdag. Her har Etzaz Hussain og Mushaga Bakenga meldt forfall.

Mohamed Elyounoussi er på U21-landslaget som spiller mot Spania torsdag og Sverige tirsdag. Og Sander Svendsen har meldt forfall på G19-laget som nå spiller EM-kvalifisering i Nederland.

Disse spiller

Det betyr at Molde stiller følgende lag mot Hødd på Aker stadion tirsdag klokka 18:

Ethan Horvath — Mattias Moström, Fredrik Semb Berge, Per Egil Flo, Knut Olav Rindarøy - Thomas Kind Bendiksen, Daniel Berg Hestad, Amidou Diop, Pape Paté Diouf - Ola Kamara, Tommy Høiland.

Eirik Hestad trener for fullt, men er fortsatt ikke kampklar. Joshua Gatt, Magne Simonsen og Fredrik Gulbrandsen er ute på ubestemt tid etter korsbåndsoperasjoner.

Publisert: