Tungt tap for Zuccarello og Rangers

Mats Zuccarello og hans New York Rangers måtte reise tomhendt fra Los Angeles etter at Kings avgjorde søndagens NHL-kamp til 4-3 bare 54,6 sekunder før slutt.

Mats Zuccarello og New York Rangers måtte tåle et tungt tap i Los Angeles søndag. Her er han i duell med Kings-spiller Anze Kopitar.
  • sjur.natvig@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Rangers er sist i sin avdeling med bare sju poeng på de 11 første kampene.

– Vi må bare se mot neste kamp. Det handler om hardt arbeid, om å gi 100 prosent hver kveld. Vi må lære å jobbe smart og hardt, sa Zuccarello ifølge Rangers' Twitter-konto.

Hjemmelaget dominerte kampen og vant skuddstatistikken 40-25, men gjestene var effektive og så ut til å skulle få med seg poeng hjem. Både Vladislav Namestnikov og Tony DeAngelo scoret sitt første mål for sesongen da Rangers tok ledelsen 2-0.

Det var stillingen halvveis i kampen, men Dustin Brown og Ilja Kovaltsjuk utlignet da de scoret i overtallsspill med snaut to minutters mellomrom like etter halvspilt midtperiode. Trevor Lewis sendte hjemmelaget i ledelse i 3. periode. Kovaltsjuk noterte målpoeng på alle tre mål.

Rangers ga seg ikke og utlignet til 3-3 ved Ryan Spooner. Også han scoret sitt første mål for sesongen.

Les også

Zuccarellos Rangers tapte for Martinsens Blackhawks

– Slår oss selv

Da det så ut til å bli forlengning, ble Alec Martinez matchvinner for hjemmelaget. Han fikk gå over hele banen og skyte ganske uforstyrret. Da gjensto mindre enn ett minutt av kampen. Kings brøt en seks kamper lang tapsrekke, mens Ranges fortsatt er uten borteseier denne sesongen.

– Vi må slutte å slå oss selv. Vi pådro oss unødvendige utvisninger som de utnyttet, og det må jeg ta ansvar for. Vi jobber videre for å bli bedre, sa Rangers-trener David Quinn, som var svært misfornøyd med den defensive jobben ved vinnermålet.

Zuccarello spilte 21.53 minutter, deriblant 2.51 i overtall og 1.34 i undertall. Han noterte to skudd på mål, men var ikke involvert i scoringene.

Les også

Nå varsler WADA seks konkrete endringer. Likevel får de kritikk.

Idrettssøndag

Kampen var del av en usedvanlig idrettssøndag i Los Angeles, der seks av byens lag i alle de fire store amerikanske lagidrettene (baseball, amerikansk fotball, basketball og ishockey) samt fotball var i aksjon på hjemmebane.

Det er første gang det er spilt kamper i MLB, NFL, NBA, NHL og MLS i samme by på samme dag.

Zuccarello var for øvrig ikke eneste nordmann i aksjon i NHL søndag. Andreas Martinsen fikk etter å ha vært vraket i flere kamper på rad plass i Chicago Blackhawks-oppstillinghen som fikk besøk av Edmonton Oilers.

Publisert:
  1. Ishockey
  2. Mats Zuccarello
  3. New York Rangers

Mest lest akkurat nå

  1. Familien ble hjemløs etter brannen på Sviland: – Det er tusen praktiske ting som må ordnes når alt er borte

  2. – Det blir tiltak vi vil merke i hverdagen vår

  3. – Omikron kan være veien ut av pandemien

  4. 30 millioner ligger i potten

  5. Regjeringen framskynder tredje dose for alle over 45

  6. 14.000 lys skaper hjemmelaget julestemning i Sandnes