TV-serien om Michael Jordan skaper sinne blant spillerne: – Løgn, løgn og løgn

Netflix-serien med basketballikonet Michael Jordan er blitt en global kjempesuksess, men flere av de andre involverte spillerne er mektig irritert.

Her jubler Michael Jordan etter at Chicago Bulls akkurat har slått Portland Trail Blazers og vunnet NBA-finalen i juni 1992.
  • NTB-Ritzau-TT
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Dokumentaren tar seerne med gjennom den siste mesterskapssesongen til Jordan med Chicago Bulls. Kontroversene mellom tidligere spillere på laget blusser nå opp for fullt.

Stadig flere uttrykker misnøye med hvordan serien «The Last Dance» fremstiller hverdagen og personene.

– Vi som var med på den tiden, vet at cirka 90 prosent av det som kommer frem er skittsnakk. Alt gjøres for å fremstille Jordan på beste måte, sier Horace Grant til ESPN Radio.

Grant er av Jordan pekt ut som mannen bak lekkasjer i en bok med tittelen «The Jordan rules».

– Løgn, løgn og løgn. Dersom «MJ» har noe usnakket med meg, så får han ta dette som en mann og direkte med meg, sier Grant.

Michael Jordan er en av basketballens største legender, men TV-serien om ham vekker reaksjoner. Her er Jordan avbildet i januar i år.

Styrte alt

Jordan får kritikk fra flere tidligere medspillere. Det går blant annet på hvordan han behandlet folk.

– Han trodde han kunne eie meg også, men der tok han feil. Det var hjerteskjærende å se hva som hendte med Will Perdue, Steve Kerr og Scott Burrell. Å se noen, en ledertype, behandle de disse guttene på den måten ..., sier Grant.

Scottie Pippen var en stor profil på tiden da Jordan spilte. Han skal ikke ha snakket med Jordan siden serien ble sluppet i USA 19. april.

– Jeg synes Scottie var egoistisk, sier Jordan i TV-serien og snakker blant annet om en skadesituasjon.

– Han bekymret seg mer for seg selv enn klubborganisasjonen og laget.

Dette får Dennis Rodman til å reagere. – Scottie var så undervurdert og så underbetalt. Han burde holde hodet sitt høyere enn Michael Jordan i denne dokumentaren, sier Rodman til ESPN.

Netflix-serien er blitt en kjempesuksess og hadde et seersnitt på 5,6 millioner og er dermed det mest sette dokumentarprogrammet hos ESPN i USA noensinne.

Publisert: