Forbundet får hard kritikk: Manchester United fikk vite sin motstander mens hele England sov

Det engelske fotballforbundet beskyldes for å ha null respekt for fansen.

Marcus Rashford, Romelu Lukaku og deres Manchester United skal bryne seg på Burton i 3. runde.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Fans og medier i England mislikte sterkt torsdagens trekning i ligacupen. Den ble foretatt før de fleste på balløya hadde stått opp.

Klokken 5.15 (04.15 i England) skulle trekningen i ligacupen skje. Årsaken til frokostrykningen er at engelsk fotball håper å øke interessen i Asia.

Trekningen foregikk derfor i Kina, men på et tidspunkt som var lite gunstig for engelske supportere.Det har fått kritikk. Daily Telegraph var blant avisene som tidlig kritiserte opplegget. De mente det viste «total mangel på respekt for supporterne».

Les også

Riise med kritikk mot norsk landslagsspiller: – Tydelig at han ikke holder nivået

Og torsdagens trekning fikk også kritikk for at den startet 20 minutter for sendt, varte i 40 minutter og aldri ble TV-sendt. Da kokte det godt på Twitter.

Heller ikke i 1. runde gikk trekningen uten kritikk. Da ble det forvirring i Bangkok etter at Charlton både ble trukket mot Exeter og Cheltenham.

I fjerde runde venter fire dueller mellom Premier League-lag: Bournemouth – Brighton, Crystal Palace–Huddersfield, Leicester–Liverpool og West Bromwich–Manchester City.

Øvrige kamper: Arsenal–Doncaster, Aston Villa–Middlesbrough, Brentford–Norwich, Bristol City–Stoke, Burnley–Leeds United, Chelsea–Nottingham Forest, Everton–Sunderland, Manchester United–Burton, Reading–Swansea, Tottenham–Barnsley/Derby, West Ham–Bolton, Wolverhampton–Bristol Rovers.

Kampene spilles i uke 38.

(©NTB)

Publisert: