Rørende supportervideo går verden rundt: - Det søteste øyeblikket noensinne

Det er blåmandag i Frankrike, men det er en portugisisk unggutt som stjeler mye av oppmerksomheten.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Se den rørende videoen i vinduet over!

Blåmandagen er brutal for et Frankrike som søndag tapte EM-finalen på hjemmebane. Portugal ble for sterke, og vant 1-0 på Stade de France i hovedstaden Paris.

Gulldrømmen brast da Eder sendte avgårde en markkryper i det venstre hjørnet. I etterkant av nederlaget er skuffelsen naturligvis stor.

De aller fleste franske avisene har nederlaget som førsteside mandag. Noen bruker ord som «hjerteskjærende» og «nederlag» for å beskrive finaletapet. Le Parisien derimot tar tapet med fatning.

IKKE VÅR DAG: Forsiden på Le Parisien i dag godtar tapet slik. Det var rett og slett ikke deres dag.

«Det var ikke vår dag», står det på avisens forside, med bilde av jublende portugisere.

Les også:

Les også

Skadesjokk i EM-finalen - Ronaldo ut på båre

Gutten som smelter hjerter

En av videoene som går sin gang på sosiale medier i dag, er en hjertevarmende film av en portugisisk gutt som trøster en nedbrutt fransk fan.

Irish Examiner kaller videoen «det søteste øyeblikket noensinne». Britiske Independent mener klippet viser at verden er nydelig. Klippet er også publisert hos blant annet italienske Gazzetta dello Sport.

Den portugisiske unggutten var i Paris for å se hjemlandet ta EM-gull. Men midt i oppstyret etter kampen, ser han en veldig deppet franskmann. Da går gutten bort og klapper han på armen, og etter et par kjappe ordvekslinger ender det i en varm klem.

Veldig skuffet

De franske spillerne var så tydelig skuffet etter finaletapet. Det var også trener Didier Deschamps.

— Vi kastet bort en stor mulighet til å vinne tittelen. Det finnes ingen ord for å beskrive denne følelsen. Skuffelsen er enorm, sa Deschamps ifølge NTB.

Les også:

Les også

Frankrikes trener: - Skuffelsen er enorm

BEDRE STEMNING: Ronaldo & Co feirer EM-gullet.

Skuffet var også EMs toppscorer, Antoine Griezmann.

— Fotballen er ond, men den er også fantastisk. Vi har opplevd mange oppturer. I dag fikk vi en stor nedtur, men den må vi bare ta. Vi gjorde alt vi kunne og har ikke noe å angre på, sier Griezmann.

Publisert: