Seks prøvespillere på Jerv-trening

1. divisjonsklubben skal ha inn tre nye spillere før sesongstarten.

Zakaria Messoudi (i hvitt) prøvespiller for Jerv denne uka. Her er han i aksjon for Odd forrige sesong.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Jerv er godt i gang med sesongoppkjøringen. Denne uka tester Arne Sandstø hele seks nye spillere.

Ifølge Agderposten har Odd-duoen Eric Kitolano og Zakaria Messoudi, Martin Hoel Andersen (fra Kvik Halden) og lyngdølene Aron Lindstrand (Lyngdal) og Sander Birkeland (Finnsnes) allerede trent noen dager med Jerv.

Onsdag dukket også den nigerianske spissen Ugochukwu Moses Nwachukwu opp. 25-åringen prøvespilte for Sarpsborg 08 i sommer.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet om Jervs interesse for Messoudi. Han har fått tillatelse til å finne seg en ny klubb.

– Han er en offensiv midtbanespiller med gode ferdigheter, og han er god på siste tredel av banen, sa Sandstø om spilleren i forrige uke.

Les også

Skeie går ikke til Jerv

Arne Sandstø tester seks spillere denne uka.

– Målet er å få kontrakt

Kitolano var også i Odd forrige sesong. For et par år siden ble han beskrevet som «Telemarks råeste fotballtalent» av Odd-direktør Einar Håndlykken.

– Det bra nivå og fart. Jeg håper det blir noe ut av oppholdet mitt. Målet er å få kontrakt, sier 19-åringen til Agderposten.

Martin Hoel Andersen er offensiv midtbane/spiss. Han scoret 11 ganger for Kvik Halden-laget som rykket ned fra 2. divisjon forrige sesong.

Sander Birkeland er fra Lyngdal, og har også en fortid i Fløy. Forrige sesong spilte han for Finnsnes, som kom på andreplass i 2. divisjon avdeling 1.

– Jeg er godt fornøyd med sesongen der oppe, men jeg har takket nei til et tilbud fra Finnsnes, og er på søken etter en ny klubb. Jeg er på jakt etter prøvespill og har noe på blokka nå. Jeg skal bruke vinteren godt, sier 21-åringen til Lyngdals Avis.

Aron Lindstrand er keeper, og var blant Lyngdals beste i 4. divisjon forrige sesong.

Les også

Jerv-keeper reiser på treningssamling med Rosenborg

Sander Birkeland fra Lyngdal er på Jerv-treningene denne uka. 21-åringen har blant annet spilt for Fløy tidligere.

Trenger tre spillere

Jerv har mistet flere spillere i vinter. Toppscorer Tonny Brochmann har gått til Stabæk, Christoffer Myhre har gitt seg, mens Dejan Corovic, Joachim Edvardsen og den senegalesiske spissen Pape Moussa Dioum Sow ikke fikk ny kontrakt.

Corovic har for øvrig signert for Arendal Fotball, og Edvardsen er enig med Nest-Sotra om en toårskontrakt.

– For å følge opp progresjonen trenger vi tre spillere som kan bidra til å forsterke førsteelleveren vår. Etter at spillere har forsvunnet er det blitt spart en del lønnsmidler. Da har man litt å rutte med, selv om man alltid skulle ha hatt mer, sier Sandstø til Agderposten.

Publisert: