Heerenveen-ekspert tror Ødegaard sendes tilbake til Madrid

19-åringen skadet seg søndag.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

En Heerenveen-kjenner tror ikke Martin Ødegaard blir lenge i Nederland etter fotbruddet. 19-åringen går på krykker etter uhellet søndag.

Se situasjonen der Ødegaard skadet seg i videovinduet over.

Reporteren Anne Roel van der Meer dekker Heerenveen for avisen Leeuwarder Courant. Han vet det meste som skjer i klubben.

– Jeg tror det er sannsynlig at Ødegaard reiser til Madrid med det første. Jeg vil tro Real vil følge ham opp. Det er helt usannsynlig at Martin Ødegaard spiller flere kamper for Heerenveen, sier van der Meer til NTB.

Martin Ødegaard returnerer raskt til Real Madrid, om man skal tro en Heerenveen-kjenner. 19-åringen skadet seg i Heerenveens siste kamp.
Les også

Klubben bekrefter Ødegaard-brudd. Ute resten av sesongen, ifølge avis.

Ødegaard pådro seg et brudd i et mellomfotsbein i kampen mot Heracles søndag. 19-åringen prøvde å fortsette kampen, men måtte gi tapt og haltet av banen etter å ha holdt seg til vristen.

– Han må trolig vente seks uker før han kan belaste foten. Så trenger han trolig også ytterligere opp mot halvannen måned før han kan spille fotball for fullt, sier van der Meer og fortsetter.

– Det var en voldsom hype da Martin kom hit (januar 2017). Han er en god fotballspiller med en strålende teknikk, innimellom ser vi litt Lionel Messi i ham. Men vi hadde ventet oss litt mer av ham, ikke minst i form av noen flere mål og assist.

Ødegaards avtale med Real Madrid skal løpe til sommeren 2021. Det meste tyder på at han lånes ut fra storklubben i løpet av sommeren.

(©NTB)

Publisert:
  1. Martin Ødegaard

Mest lest akkurat nå

  1. Faren presset haglgeværet mot sønnens panne: - Du skal få første skudd. Moren din det neste

  2. – Strømprisene kan knekke folks økonomi. Regjeringen kan ikke passivt håpe på at det går over.

  3. FHI varsler ny risikovurdering av omikron

  4. Snart skal han hedres. Men hedersgjesten selv klarte ikke å holde sitt høytidelige løfte: Å ikke dø før 11. desember

  5. Vårt energisystem er satt på spill

  6. Beruset mann arrestert. Spilte høy musikk og brølte