Solskjær vil snappe opp stortalent rett foran nesen på Viking

Fredrik Aursnes (19) skal være ønsket i Molde, Brann, Aalesund og Viking.

Her er Fredrik Aursnes avbildet med Veton Berisha under en kamp for Norges U21-landslag i juni. Viking håper fortsatt å sikre seg midtbanespilleren.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

STAVANGER (Aftenbladet): Hødd-spilleren har i flere måneder stått høyt på Kjell Jonevrets ønskeliste. Viking har fortsatt ikke gitt opp å signere U21-landslagsspilleren, men nå får klubben knallhard konkurranse fra Ole Gunnar Solskjær.

Etter det Aftenbladet kjenner til skal Aursnes torsdag besøke romsdalingene for å se på forholdene i klubben.

Tirsdag sikret Viking seg en annen talentfull unggutt. Les mer her.

Håper fortsatt

Kjell Jonevret har tidligere uttalt til Aftenbladet at han ønsker at midtbanespilleren også kommer en tur til Stavanger før han bestemmer seg.

Viking har foreløpig ikke spikret noen avtale om at han skal komme nedover, men lever fortsatt i håpet om at det skal la seg gjøre.

Ole Gunnar Solskjær, til høyre, kunne glise etter 3-0-seier over Bård Borgersens Start i siste serierunde. Solskjær er allerede i full gang med spillerlogistikken før neste sesong.

Også Brann og Aalesund har vist interesse for midtbanespilleren, men etter det Aftenbladet kjenner til står valget nå mellom Molde og Viking.Molde har uten tvil større økonomiske muskler, men Viking håper å lokke unggutten med lovnader om masse spilletid, slik at han fortsetter utviklingen sin.

Molde har allerede en stor tropp og har planer om å forsterke seg ytterliggere i løpet av vinteren. Det betyr knallhard kamp om en plass på laget.

— Det er tøff konkurranse på overgangsmarkedet, men vi har fortsatt et håp om at han vil komme en tur til Stavanger, sier Vikings daglige leder, Eirik W. Henningsen.

Les også

Slik skal Wiggen prege Viking

Mangler fire spillere

Viking skal neste sesong ha 15 etablerte utespillere i troppen. Makhtar Thioune virker nå å være ute av bildet og det er også usikkert hva som skjer med Kieffer Moore.

Ute de to nevnte spillerne teller dagens Viking-tropp 11 etablerte utespillere. Det betyr at klubben må signere fire nye spillere før de er i mål. I utgangspunktet ønsker klubben seg to spisser, én eller to midtbanespillere og kanskje en ny forsvarsspiller.

— Vi jobber for fullt med å hente forsterkninger og har flere spillere vi vurderer. Denne uken er Bård Wiggen her og han kommer til å være viktig i arbeidet med spillerlogistikk. Med ham på laget får vi enda mer kompetanse i jakten på gode spillere, sier Henningsen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk