Storavis hevder IFK Gøteborg vil selge Ingebrigtsen

Göteborgs-Posten (GP) skriver at Mikael Norø Ingebrigtsen (22) står på IFK Gøteborgs liste over spillere som skal selges i sommer.

Mikael Norø Ingebrigtsen fra en kamp tidligere i sommer.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Ingebrigtsen tok overgang fra TIL i vinter, og var IFK Gøteborgs dyreste kjøp i det overgangsvinduet. Han kostet den svenske klubben cirka 1,6 millioner kroner, og skrev under en 3,5-årskontrakt.

Nå kan han være på vei bort etter en vårsesong så godt som uten tillit. Ingebrigtsen har spilt svært lite, og har ennå til gode å starte en kamp i Allsvenskan. Totalt har han bare spilt cirka 50 minutter.

Torsdag hevder Göteborgs-Posten at Ingebrigtsen, samt Vajebah Sakor (22) og Elías Már Ómarsson (23) vurderes solgt i sommer.

Ingebrigtsen scoret i 2017 åtte mål for TIL i Eliteserien, og var også ønsket videre i TIL inn mot 2018-sesongen.

iTromsø intervjuet GPs fotballjournalist Mikael Wulcan tidligere i juli, og han mente da at et salg av Ingebrigtsen kunne komme å skje etter sesongen.

Nå mener avisen å vite at sportssjef Mats Gren i IFK Gøteborg har endret mening, og vil selge Ingebrigtsen i sommer for å skaffe penger til klubben.

– Det begynner å bli litt bedre, men vi har hatt noen som har blitt solgt, og det kan ha litt å si. Jeg vet at klubben er på utkikk etter nye offensive spillere, så da blir konkurransen større, sa Ingebrigtsen til iTromsø i det samme intervjuet.

– Situasjonen jeg er i er ikke helt bra for meg med tanke på spilletid, og på ingen måte helt optimal. Vi får se hva som skjer, men det er viktig for meg å ta neste steg, sa Ingebrigtsen videre.

Publisert: