Cristiano Ronaldo fikk nylig tvillinger og har gravid kjæreste. Men det stopper ikke der

Superstjernen vil ha like mange barn som et spesielt, «magisk» tall.

Cristiano Ronaldo under prøve-VM i sommer.
  • Reidar Løfaldli
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Cristiano Ronaldo offentliggjorde tidligere i sommer bilder sammen med sine to nyfødte tvillinger Eva og Mateo. Fra før har superstjernen en sjuårig sønn, Cristiano jr. Alle hans tre barn så langt skal ha kommet ved hjelp av surrogati.

Nylig ble det også klart at han venter barn med sin kjæreste Georgina Rodríguez, og skal vi tro de siste rapportene kommer superstjernens familie til å øke ytterligere i omfang i årene som kommer.

Real Madrid-spilleren har nylig besøkt Kina, og i den forbindelse ga han et oppsiktsvekkende intervju som ble plukket opp av portugisiske aviser. Der går det fram at sønnen Cristiano junior ønsker seg flere søsken.

Den portugisiske avisen Correio da Manha siterer Ronaldo på følgende:

– Cristiano er veldig glad. Han har det fint og sier at han ønsker seg flere søsken. Han vil ha sju, det magiske tallet, og det synes jeg er bra.

Ronaldo har helt siden tiden i Manchester United spilt med nummer sju på ryggen av drakten, bortsett fra debutsesongen i Real Madrid i 2009/10.

Cristiano Ronaldo, med trøye nummer sju, feirer scoring for Real Madrid mot Málaga i mai.

I intervjuet skal Ronaldo ha sagt at han «nyter livet» som trebarnsfar, og han utelukker ingenting når det kommer til familieforøkelse, skriver International Business Times.

Den britiske avisen skriver at Ronaldos juni-melding om at han hadde fått tvillinger skal ha fått over åtte millioner «likes» på Instagram.

Real Madrid- og Portugal-stjernen la ut et nytt innlegg sammen med tvillingene og sønnen Cristiano jr i starten av juli, med tittelen «blessed», som kan oversettes med «velsignet».

Cristiano Ronaldo var i et forhold med den russiske modellen Irina Shayk fra 2010 til 2015. Han skal ha blitt sammen med spanske Rodríguez i november i fjor.

Publisert: