Dette er Romsdals beste straffeskyttere

Hjelset-Kleive stakk av med seieren i straffesparkturneringen i Molde.

Publisert: Publisert:

Hjelset-Kleive vant Rivals straffecup lørdag. Vinnerlaget besto av Andreas Melsæter Ellingsen (f.v.), Julian Mikalsen Kristengård, Per Alfred Nordaune Holte, Johan Midthaug, Amund Storli og Adrian Kvam. Foto: SK Rival

  • Martin Brøste

17 lag var med da Sportsklubben Rival arrangerte straffesparkturnering på kunstgressbanen i Årølia lørdag. Mange fotballspillere har lengtet etter det å kunne konkurrere igjen, og helgas arrangement var sårt tiltrengt for mange av utøverne.

Etter en spennende finale mot Elnesvågen, var det til slutt spillerne på Hjelset-Kleive som kunne juble for seier i turneringen. Molde endte på tredjeplass.

  • Les også: Molde tapte mot 1.-divisjonsklubb: – En liten vekker

– Dette gikk over all forventning. Det var mange fornøyde lag, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger på arrangementet. Nå skal vi i dialog med fotballkretsen til uka for å se på mulighetene for å arrangere en liknende turnering for gutter og jenter også neste helg. Det er mange lag som har lyst til å være med, men vi vet mer om hva vi kan gjøre på tirsdag, sier daglig leder i Rival, Torstein Mordal Jelsa, til Rbnett.

Lag fra Molde og Hustadvika kommune var med da Rival arrangerte straffecup. Foto: SK Rival

Vil arrangere igjen

Både kvinner og herrer var med i helgas turnering for seniorer. MFKs damelag stilte blant annet med to lag. Ellers deltok lag fra Træff, Bud/Bryn, Elnesvågen, Malmefjorden, Molde, Hjelset-Kleive og arrangørklubben Rival.

Kommende helg er det snakk om turnering for lag i 16–15-årsklassen. Rivals daglige leder håper nå på at arrangementet skal bli en årlig begivenhet for klubben.

– Dette ga mersmak både for oss og de andre lagene. De lagene som røk ut, lurte fort på når neste mulighet var. Jeg har håp og tro om at dette kan være en fast greie på sikt. Det har vært artig å planlegge og arrangere. Jeg tenker at dette er noe vi burde få til hvert år.

Les også: Moldes stjernespiss lover flere mål - men ikke ny kontrakt

Turneringen ble holdt under strenge retningslinjer, blant annet med maksimalt 50 personer inne på området samtidig.

– Vi hadde gode planer på forhånd, og det var mange som var her på dugnad og passet på. I perioder var vi nok i nærheten av 50 personer her, men det gikk veldig fint, sier Mordal Jelsa.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Oppfordrer til Halloween-feiring for de minste barna

  2. Sykefraværet gikk ned, men ikke nok. Nå får de en sjanse til

  3. Silje fikk topp­karakterer og er ingeniør. Nå jobber hun i kles­butikk

  4. Gutt påkjørt på Bryne

  5. To nye smittetilfeller i Sandnes onsdag

  6. Klar melding til egen minister: Grav ut Domkirken!

  1. Molde
  2. Breddefotball