Monaco kan bli siste hinder for Thorstvedts Genk i mesterligakvalifiseringen

Den siste kvalifiseringsrunden til mesterligaen i fotball ble trukket mandag. Der kan det bli fransk motstand for Simen Juklerød og Kristian Thorstvedt i Genk.

Kristian Thorstvedt og Genk får en tøff vei til gruppespillet i Champions League. Slår de ut Rangers i tredje runde venter enten Monaco eller Sparta Praha i fjerde runde.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

De fleste klubbene som var involvert i mandagens trekning av fjerde og siste kvalifiseringsrunde må først komme seg gjennom tredje kvalifiseringsrunde.

Med ett unntak er derfor ikke kampene bekreftet. Salzburg og Brøndby, de eneste lagene som går direkte inn i fjerde kvalifiseringsrunde, trakk hverandre og møtes garantert 25. og 26. august. Dagen etter trekkes mesterligagruppene.

Dersom Genk, med Thorstvedt og Juklerød i spillerstallen, tar seg videre fra tredje runde mot Sjakhtar Donetsk, møter de vinneren av kampen mellom Monaco og Andreas Vindheims Sparta Praha.

Jo Inge Bergets Malmö møter Rangers i tredje kvalifiseringsrunde. Går den svenske klubben videre over to kamper mot den skotske seriemesteren venter vinneren av oppgjøret mellom Olympiakos og Ludogorets.

Tokmac Nguen og Kristoffer Zachariassen i Ferencváros må ta seg forbi Slavia Praha for å kvalifisere seg til fjerde kvalifiseringsrunde. Der møter de vinneren av dobbeltkampen mellom rumenske Cluj og sveitsiske Young Boys.

Publisert: