Tyskland-stjernen er tilhenger av den nordirske supporterfavoritten

— Jeg elsker sangen og hele historien, sier Mats Hummels.

Mats Hummels (til venstre) er stor tilhenger av nordirske Will Griggs.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

DIREKTE 18: NORD-IRLAND-TYSKLAND.

Nord-Irlands angrepsspiller Will Grigg har ennå ikke fått komme på banen i EM, til tross for at alle supporterne synger navnet hans. Før kampen mot Tyskland avslører også Mats Hummels at han er en stor fan av 24-åringen.

Når nordirene møter verdensmester Tyskland i siste gruppespillkamp på Parc des Princes i Paris tirsdag, vil 24 år gamle Grigg få høre tusenvis av supportere synge navnet sitt. Wigan-supporter Sean Kennedy gjorde i mai om italienske Galas hit fra 1996 «Freed from Desire» til Will Grigg's on fire», og sangen har blitt sunget overalt i Frankrike hvor Nord-Irlands landslag har spilt.

Populær

Wigan-spissen scoret 28 ganger i alle turneringer denne sesongen og var svært delaktig i at Wigan rykket opp til nivå to i England. Innsatsen ble belønnet med en plass i Nord-Irlands EM-tropp, men 24-åringen har ennå ikke fått spilletid i EM og det virker lite sannsynlig at han får sjansen i den viktige kampen mot Tyskland i kveld.

Grigg, som bare står med åtte landskamper og ett mål, er likevel svært populær blant fansen, og mot Ukraina hadde Nord-Irland-supporterne til og med på seg masker med Wigan-spissens ansikt.

— Det er utrolig, det er en fantastisk følelse. Det gir deg ekstra energi, sa Grigg tidligere i år om å høre fansen synge den populære sangen.

Og før oppgjøret mot Tyskland viser det seg at det ikke bare er hos supporterne at sangen er populær.

Flere EM-saker:

Les også

Russlands landslagssjef sa opp rett etter EM-fiaskoen

Les også

Tyskerne får kjeft på hjemmebane: «De mangler personlighet og karakter»

Les også

Dette skjer i EM i dag

Elsker

— Jeg elsker sangen og hele historien. Det er fantastisk. Han trenger ikke å score i dag, men jeg er en stor fan, sa Tyskland-stopper Mats Hummels på en pressekonferanse mandag.

— Nesten en tidel av Nord-Irland er her i Frankrike, det viser den entusiasmen fansen har og som laget lever etter på banen. Vi vil være et bedre lag fra første minutt hvis ikke kan de få troen på seier. Og da kan de bli farlige, avsluttet tyskeren.

Ukraina er allerede utslått i gruppe C, mens det er jevnt mellom de tre andre. Tyskland og Polen har begge fire poeng, med Tyskland på topp, mens Nord-Irland har tre poeng før siste gruppespillkamp. Alle gruppevinnerne og gruppetoerne går videre, i tillegg til fire av seks gruppetreere. (©NTB)

Publisert: