Notodden vil hente Hoseth

Klubben vil forsterke laget og rykke opp i 1. divisjon

AKTUELL FOR 2. DIVISJON: Magne Hoseth skal vurdere et tilbud fra Notodden.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Magne Hoseth har den siste uka vært i forhandlinger med en hittil ukjent norsk klubb. Rbnett får nå bekreftet fra flere hold at det er 2. divisjonsklubben Notodden som har gitt 35-åringen et tilbud.

Verken Hoseth selv eller rådgiver Sverre Mauseth vil kommentere situasjonen, men etter det Rbnett forstår skal Hoseth besøke Notodden en av de nærmeste dagene. Klubben satser alt på opprykk til 1. divisjon denne sesongen og skal primært ønske Hoseth som spiller i 2016. På sikt skal veteranen også være tiltenkt en annen rolle i klubben.

— Det er et veldig interessant tilbud fra en spennende klubb med stort potensial. De var veldig godt forberedt og det er alltid positivt, sa Hoseth til Rbnett etter at han ble observert i samtale med representanter for en klubb i Molde i forrige uke.

Ikke tilbudt forlengelse i AaFK

Investoren Kjetil Holta har støttet Notodden Fotballklubb siden 2002. Det resulterte i opprykk til 1. divisjon med Dag-Eilev Fagermo som trener og fræningen Kenneth Kvalheim som toppscorer. I 2007 vant Notodden hjemmekampen mot Molde og i 2008 kjempet laget lenge om å få spille kvalifisering om opprykk til eliteserien. Etter noen sesonger i 2. divisjon satser klubben nå på nytt opprykk.

I fjor endte Notodden på femteplass, mens Raufoss rykket opp fra 2. divisjon avdeling 5. Denne sesongen spiller klubben i avdeling 4, sammen med klubber som Asker, Tønsberg, Bærum, Kvik/Halden og Moss.

Notodden trenes av Kenneth Dokken og signerte nylig den tidligere Mjøndalen-spilleren Martin Strange. Lagets første treningskamp spilles borte mot nettopp Mjøndalen 23. januar.

Magne Hoseths kontrakt med Aalesund gikk ut etter 2015-sesongen og han har ikke fått tilbud om forlengelse.

Publisert: