Fiabema har signert ny kontrakt med Chelsea

Bryan Fiabema (17) har fått en ny og forbedret kontrakt i Chelsea.

NY KONTRAKT: Bryan Fiabema har gjort sakene sine bra i Chelsea, og er blitt belønnet med en ny kontrakt. Her trener han på skudd sammen med Jonas Johansen i TIL. Foto: Ronald Johansen

  • Robin Andersen
Publisert: Publisert:

Det melder den engelske storklubben på deres hjemmeside, der de bekrefter at Tromsø-gutten har signert en ny kontrakt med Chelsea.

Den nye kontrakten strekker seg, i likhet med den forrige, til sommeren 2023, men denne skal være en forbedret kontrakt.

Fiabema tok overgang fra TIL til London-klubben i februar. Før koronasituasjonen rakk han å debutere for klubbens U23-lag, og virker dermed å ha gjort sakene sine bra i Chelsea.

Agenten hans, Imad El Hammichi, feirer kontraktsforlengelsen på denne måten på Twitter:

Fiabema er fremdeles i Tromsø, men reiser tilbake til London så snart akademiet begynner med sesongoppkjøring.

Nylig trente han med Jonas Johansen på Alfheim, som jobber som spillerutvikler i TIL.

Da uttalte han følgende om å hjelpe 17-åringen.

– Bryan er en god gutt, så det var veldig enkelt å gjøre dette. Han har mange gode verdier og har gjort en kjempejobb fra han kom fra Kroken til TIL. Han er en som har lyst til å bli bedre og er en person som ikke ser begrensninger med å bo langt unna og ta buss hit og dit, slik han gjorde da han var yngre. Det er en gutt vi vil alt godt. Å få være med å hjelpe og utvikle han og på sikt hente litt tilbake av det han lærer der, er win-win for alle, sa «JJ».

iTromsø har vært i kontakt med Fiabema, men han har strenge regler fra klubbhold om ikke å la seg intervjue med mindre det gis en skriftlig tillatelse fra klubben. Han kunne dermed ikke uttale seg om kontraktsforlengelsen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Fortsatt anbefaling om å unngå besøk

  2. Emilie (22) skulle ut for å kjøpe Pepsi Max, havnet i Oslo

  3. – Det har vært en veldig utfordrende natt

  4. Sandnes, Sola og Randaberg letter delvis på koronatiltakene

  5. Alle ansatte ved pandemi­posten på SUS må i karantene

  6. Smitte i to barnehager i Stavanger