Nylands sjef fikk sparken i Aston Villa

Aston Villa-ledelsen fikk nok av Steve Bruce etter én seier på ti kamper. Onsdag ble han sparket fra jobben som manager i klubben.

Ørjan Nylands trener, Steve Bruce, fikk sparken onsdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Ørjan Håskjold Nylands klubb må dermed se seg om etter ny trener. På sine hjemmesider bekrefter klubben trenersparkingen. Bruce og hans fire assistenter forlater jobben med umiddelbar virkning.

Aston Villas U23-trener Kevin MacDonald tar over det midlertidige treneransvaret.

Les også

Mareritt for Nyland og Aston Villa

Ville beholde ham

Tirsdag spilte Aston Villa 3-3 mot Preston, og det var dråpen som fikk det til å renne over for Birmingham-klubben. Aston Villa har kun én seier på de siste ni seriekampene og har i samme periode røket ut av ligacupen.

Ifølge Telegraph ønsket Aston Villa-sjef Christian Purslow å beholde Bruce fram til landslagspausen i oktober, men de skuffende resultatene har ikke gitt ham noe valg.

Les også

Nyland med frekk dobbeltredning, men klarte ikke forhindre straffescoring

Kastet salat mot Bruce

Aston Villa er nummer 12 i den engelske mesterskapsserien etter tre seirer på de første elleve kampene.

Allerede før tirsdagens kamp hadde flere fått nok. Før kampen mot Preston tirsdag kveld, kastet en supporter salat (!) mot Steve Bruce. Den traff ikke treneren, men han ble tydelig provosert.

– Å si at det er skuffende er å underdrive. Det oppsummerer samfunnet i dag, folk har ikke respekt for noen, sa Bruce etter kampen ifølge BBC.

Nå er han ferdig i klubben han har trent siden oktober 2016. Bruce har tidligere vært manager i Hull, Sunderland, Wigan, Birmingham, Crystal Palace, Huddersfield og Sheffield United.

(©NTB)

Publisert: