Hynne utslått på 800 meter i EM: - Forbannet irriterende

Kom ikke videre i friidretts-EM.

Publisert: Publisert:

Hedda Hynne ble fredag utslått på 800 meter i innendørs-EM. Bildet er fra et tidligere løp. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

  • sjur.natvig@ntb.no
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Hedda Hynne ble nummer tre i sitt kvalifiseringsheat på 800 meter i innendørs-EM friidrett og løp ikke fort nok til å gå videre på tid. Hun noterte 2.05,73.

Hynne lå godt plassert i rygg på ledende Liga Velvere fra Latvia gjennom de tre første rundene, men mot slutten av siste langside lot hun rumenske Bianca Razor slippe forbi, og hun greide ikke å ta henne igjen.

En frustrert Hynne slengte skoen i gulvet da hun ble intervjuet av NRK etterpå.

– Det er forbannet irriterende. Jeg føler meg fin, men klarte ikke å utnytte det. Jeg fikk en fin reise undervei, men jeg burde ikke latt henne komme forbi der borte. Jeg har fått til ting det siste halvåret og vet iallfall at det kommer mer til sommeren, sa hun.

Det er semifinale lørdag kveld og finale søndag, men det blir uten norsk deltakelse. Hynne var 16. best i kvalifiseringen. Velvere og Razor løp klart saktest av dem som gikk videre.

I lengde ble det ingen suksess for Amund Høie Sjursen. Alle hans tre forsøk i kvalifiseringen ble dømt dødt, og dermed endte han uten resultat og plassering.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Gjestene vil aldri i si levetid gløyma bryllaupet til Kjersti og Stian Sletten frå Sandnes

  2. Her har hytte­salget doblet seg i sommer

  3. Leter etter John Olav med full styrke

  4. Publikum lå strekk ut på hver sin matte

  5. Steinar var veldig ensom. Løsningen han valgte, fikk mye større konsekvenser enn han hadde ant.

  6. Sjekk hva du kan se fra Blink på tv i dag

  1. Friidrett
  2. Hedda Hynne