AaFK-spiller ute med ny alvorlig kneskade

Nesten ett år etter at han pådro seg en korsbåndskade, gikk Torbjørn Agdestein ned for telling igjen mot Start. Nå har han fått beskjed om at det er snakk om en ny korsbåndskade.

Torbjørn Agdestein skadet seg på overtid i andre omgang mot Start.
Publisert: Publisert:

Det var på overtid at AaFK-spissen gikk ned for telling, holdt seg til kneet og ropte ut i smerte. Det så med en gang ut som en alvorlig skade da Agdestein ble båret av banen, men det var usikkert hvor alvorlig den faktisk før det ble tatt bilder av kneet mandag.

– Jeg frykter det verste, men håper på det beste, sa Agdestein til Sunnmørsposten da laget landet på Vigra seint søndag kveld.

Mandag ettermiddag fikk spissen den nedslående beskjeden: det er snakk om en ny korsbåndskade. Dermed venter det operasjon og en lang periode ute på sidelinjen.

NY PODKAST: Trioen i Sunnmørsball mener AaFK må beholde Nikolai Hopland på banen sjøl om David Fällman snart er klar. Vi diskuterer hva AaFK har gjort i de tre første kampene, kampene som kommer og vi slår et slag for gjenåpning av breddefotballen.

Det andre kneet

Det var i starten av juni i fjor at 29-åringen var uheldig på trening og skadet korsbåndet. Etter en lang periode med opptrening, har han endelig kommet seg tilbake på banen igjen. I forrige kamp mot KFUM scoret han kampens eneste mål, men mot Start fikk han kun spille de tjue siste minuttene før uhellet var ute igjen.

– Jeg fikk ei vridning i kneet, men det var ikke i det samme kneet som korsbåndskaden var i sist. Det er klart du blir redd når du kjenner smerter i kneet igjen, som gjør at du tenker på det som skjedde for 360 dager siden, sa Agdestein søndag.

Les også

AaFK-trenerne fortvilte etter tapet: - Et av de verste tapene jeg kan huske

Les også

Ingen AaFK-spillere får over fire på spillerbørsen

Kontrakt ut juli

Agdestein hadde utgående kontrakt med klubben etter forrige sesong, men han fikk i november i fjor forlenget kontrakten til 31. juli år.

Sunnmørsposten har forsøkt å komme i kontakt med spissen, men han ønsker ikke å kommentere skaden før i morgen.

Publisert:
  1. Aalesunds FK
  2. 1. divisjon menn

Mest lest akkurat nå

  1. FHI ønsker å stoppe omikronutbrudd i Norge før jul

  2. Julekort er en egen greie. Et år dro familien til Ikea for å ta bilde i julepysjamas i soveromsavdelingen

  3. Trafikkuhell på Solasplitten

  4. Helsearbeider forsøkt voldtatt på jobb

  5. Tore Renberg har fått korona: Utsetter turné

  6. Johaug trosset kulden og fikk revansj mot Frida Karlsson